Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ram 1500 z 2004 roku radio kazdy wie jakie jest ;)

Czy jest mozliwosc wlozenia radia 2"

Chcialbym zalozyc kamere cofania i miec DVD

Z tego co widzialem to takie EXTRASY tylko po 2006r :(

RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM

BLUE SKY :-)

www.biderman.pl

Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam

Ram 1500 z 2004 roku radio kazdy wie jakie jest ;)

Czy jest mozliwosc wlozenia radia 2"

Chcialbym zalozyc kamere cofania i miec DVD

Z tego co widzialem to takie EXTRASY tylko po 2006r :(

Są panele redukcyjne na różne rozmiary odbiorników radiowych, bo widziałem taki w Ramie u kogoś, ale nie wiem jak to znaleźć na ebayu, bo nie wiem jak się to nazywa.

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

Tak 1 din widzialem ramki ale czy w takim 1 din bedzie mozliwosc podlacznia kamery cofania , i cos czytlem nie wiem czy to prawda ze radio po canie leci

na pewno nie bedzie mozliwosci sterowania z kierownicy ale to idzie jeszcze przezyc

[ Dodano: 2011-01-22, 07:40 ]

http://allegro.pl/show_item.php?item=1403759653

cos taiego znlazlem fajne :) ciekawe czy mozna to podlaczyc do RAMA

[ Dodano: 2011-01-22, 08:00 ]

http://www.centrumaudio.pl

duzy wybor nawet wygluszenia do auta maja

www.biderman.pl

Opublikowano

Dzieki

o taie cos chodzilo :)

teraz tylko dobre radio i bedzie git :)

www.biderman.pl

Opublikowano

Ja tam radia nie zmieniam. Dźwięk Infinity mi wystarczy, a dodatkowo bardzo sobie cenię sterowanie w kierownicy. Kamera cofania po miesiącu jeźdżenia bez niej przestała być konieczna. Kwestia wyczucia auta i montażu czujników parkowania :-D

Opublikowano

kamera nie jest tylko dla mnie moja kobieta tez bedzie jezdzic tym auitem wiec :)

a poza tym mozna nichcaco staruszke przejechac jak sie schowa za klapa :)

[ Dodano: 2011-01-22, 11:34 ]

Dźwięk Infinity mi wystarczy

Dzwiek zostanie bo glosnikow nie zmienie

Fakt szkoda troszke sterowania radia ale coz cos za cos

www.biderman.pl

Opublikowano
kamera nie jest tylko dla mnie moja kobieta tez bedzie jezdzic tym auitem wiec :)

a poza tym mozna nichcaco staruszke przejechac jak sie schowa za klapa :)

Moja żona jeździ Ramem bez kamery, a jak masz czujniki parkowania to staruszki nie przejedziesz. Wybór należy do Ciebie, ale ja jednak wolę czujniki parkowania i sterowanie radiem w kierownicy. ;-)

Opublikowano

Jeśli chcecie montować kamery to tylko na przednim zderzaku, jak przechodzą mali piesi, to zazwyczaj liczę ile osób wchodzi na przejście i ile z niego schodzi, czasami mam niepewność czy kogoś nie ma jeszcze na przejściu :mrgreen:

Opublikowano
Jeśli chcecie montować kamery to tylko na przednim zderzaku, jak przechodzą mali piesi, to zazwyczaj liczę ile osób wchodzi na przejście i ile z niego schodzi, czasami mam niepewność czy kogoś nie ma jeszcze na przejściu :mrgreen:

stary poplulem monitor hehehehe :)))))

Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska

Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie

Chevrolet Camaro SS :> SSman

Opublikowano

w takiej sytuacji można jeszcze kontrolnie trąbnąć odpowiednim klaksonem nie jakąś popierdółką a wtedy osobnik znajdujący się przed maską wyleci nam z przed auta jak z procy :):):).

Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .

Opublikowano

w takiej sytuacji można jeszcze kontrolnie trąbnąć odpowiednim klaksonem nie jakąś popierdółką a wtedy osobnik znajdujący się przed maską wyleci nam z przed auta jak z procy :):):).

Mam to sprawdzone i rzeczywiście działa ( nie stosować przy podejrzeniach, że przed autem mógł się skryć osobnik po siedemdziesiątce). ;-)

Opublikowano

Są odpowiednie kable - przejściówki do sterowania innym radiem z kierownicy. Wiem, bo mam włożoną stację Alpine i steruje nim z kierownicy. Minus to dodatkowy koszt kabla.

Opublikowano

Są odpowiednie kable - przejściówki do sterowania innym radiem z kierownicy. Wiem, bo mam włożoną stację Alpine i steruje nim z kierownicy. Minus to dodatkowy koszt kabla.

skoro w w stacji multi wszystkie funkcje sa na dotykowym , to po co sterowanie z kierownicy ?

dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04

Opublikowano
skoro w w stacji multi wszystkie funkcje sa na dotykowym , to po co sterowanie z kierownicy ?

bo nie musisz sie skupiac na panelu i odrywac rak od kierownicy zeby chocby zmienic stacje lub podglosnic radio :)

www.biderman.pl

Opublikowano

bo nie musisz sie skupiac na panelu i odrywac rak od kierownicy zeby chocby zmienic stacje lub podglosnic radio :)

Sratytaty... :mrgreen:

Trochę offtop ale przyznajcie się Panowie, ilu z was jeździ z dwiema rączkami na kierownicy, najlepiej w pozycji za piętnaście trzecia - tak jak uczą w mądrych książkach? Bo moim zdaniem zawsze coś się znajdzie dla którejś z rąk - telefon, cb radio, gmeranie przy ogrzewaniu. Ostatecznie kolano pasażerki (zwłaszcza w wersjach z wersalką) :mrgreen: Jak dla mnie kierownica jest do kierowania kołami, a cała reszta to kosztowny zbytek. Ale to oczywiście moje prywatne zdanie ;-)

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...

Opublikowano

ciekawe jak wybierzesz przyciskami z kierownicy ulubioną MP3 z listy ponad 500 utworow ?

lub jak sprawdzisz POI ?

rozumiem ze prowadzac rama , trzymasz ręce na 10 - 2 ?

w sumie to tylko 30 cm dalej :mrgreen:

no ,ale sterowanie z kierownicy nobilituje ;-) :mrgreen:

dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04

Opublikowano

Sratytaty... :mrgreen:

Trochę offtop ale przyznajcie się Panowie, ilu z was jeździ z dwiema rączkami na kierownicy, najlepiej w pozycji za piętnaście trzecia - tak jak uczą w mądrych książkach? Bo moim zdaniem zawsze coś się znajdzie dla którejś z rąk - telefon, cb radio, gmeranie przy ogrzewaniu. Ostatecznie kolano pasażerki (zwłaszcza w wersjach z wersalką) :mrgreen: Jak dla mnie kierownica jest do kierowania kołami, a cała reszta to kosztowny zbytek. Ale to oczywiście moje prywatne zdanie ;-)

Zgodzę się z Tobą, ale za bardzo się przyzwyczaiłem do sterowania w kierownicy, słucham tylko radio, MP3 to dla mnie bardzo zbyteczna rzecz w momencie gdy nawet płyt nie słucham. Kamera cofania przydała by mi się tylko do podjazdu pod przyczepę, ale obejdę się bez niej, a tak dla kontrastu powiem, że mam kamerę cofania tylko nigdy nie działała. :-/

Opublikowano

Zasadniczo pobieznie tez slucham tylko radia ale te pelne fale mnie przerazaja :-/ jest na to jakis sposob ? inne radio z europejskimi czestotliwosciami ??

www.biderman.pl

Opublikowano
ale te pelne fale mnie przerazaja jest na to jakis sposob ? inne radio z europejskimi czestotliwosciami ??

kiedyś ktoś już to poruszył, generalnie nic temu nie da się zaradzić tylko inne europejskie radio :-o

Opublikowano
no znalazlem na allegro ale nie wiem czy by pasowalo do RAMA

np http://allegro.pl/radio-c...1409300500.html

Powinien to być chyba ten sam wymiar co w Dodgeu,

Mnie coś takiego wpadło w oko, chyba będę musiał się na ebay.com zagłębić bo spodobało mi się takie radio, proste radio i oryginalne do RAMa, nie popsuje wyglądu wnętrza

dodgeradio.png

Opublikowano

no rewelka :) ale.. nasuwaja sie nastepujace pytania :

czy nawi bedzie gdzialalo w PL ?

czy radio bedzie na EU ??

poza tym tez mi sie podoba :)

www.biderman.pl