mloda025 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam wszystkich forumowiczów na imię mam Monika. Jestem posiadaczką Forda F250 :) Pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Pierwszy! :mrgreen: Pierwszy mam zaszczyt powitać na naszym forum kobietę posiadaczkę pickupa HD :-) I do tego Forda! :mrgreen: Monika - witam i jest mi nieprzyzwoicie miło ;-) EDIT: Właśnie przeczytałem Twojego posta :-) Nie dość, że Ford, nie dość, że HD, to jeszcze V10 :-) Bull - wreszcie masz konkurencję :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek696 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 hello!!! Cytuj Narazie szukam pickupa.... A poza tym : DAEWOO LEGANZA 2.0 CDX MERCEDES W 124 2,5 D (na sprzedanie lub zamiane na pickupa) YAMAHA XJ 600 DIVERSION YAMAHA YFM 600 FWAL GRIZZLY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mloda025 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Mi również jest miło powitać dwóch kolegów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witaj Moniko, pozdrawiam z wybrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam na forum i życzę miłej lektury :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opolszczyzna wita !! Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Serdecznie Witam Panią :shock: Monikę :mrgreen: Szkoda, że nie RAM :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam wszystkich forumowiczów na imię mam Monika. Jestem posiadaczką Forda F250 :)Pozdrawiam wszystkich :) Nie dość że kobieta, to jeszcze posiada jedynie słuszne auto :)22 Witam :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witaj! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocker Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Czesc! I od razu zrobilo sie jakos ladniej na naszym forum! :lol: Cytuj Dodge Ram 1500 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam z Wielkopolski:) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi