PAT4x4 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 W dniu 06.02.2011r odbędzie się impreza "ZIMOWISKO 4X4 ŁÓDŹ 2011" dla właścicieli aut 4x4 (SUV). Na imprezę zapraszają osoby znane z organizacji "Piknik Zgniłe Błoto" czy "Off-Roadowa Jesień Poddębice". "Zimowisko 4x4" ma mieć charakter Pikniku (integracja - zabawa mały posmak współzawodnictwa sportowego), przeznaczone dla aut seryjnych. Planujemy próby i zabawy w lekkim terenie, można sprawdzić swoje umiejętności które mogą się przydać w jeździe codziennej, małą trasę po Roadbooku, oczywiście ciepły posiłek i ognisko przy którym liczymy na opowieści z trasy :) Baza imprezy zlokalizowana jest w Łodzi na ul.Liściastej 241 na terenie zaprzyjaźnionej Stajni Oleńka. www.imprezy4x4-lodz.pl pzd PAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 No mam teraz Dodzię na A/T ekach także myślę, że się kwalifikuję, a mam takie pytanie, jaka będzie trudność terenowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAT4x4 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Tak jak napisane ;-) wszystko do przejechania dla cywilnych samochodów to ma być zabawa. Pewnie coś trudniejszego też sie znajdzie ale to poza konkurencjami. pzd PAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomtom Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jeżeli do tego czasu znajde tego czego szukam, to na pewno sie zjawię...:-) tymczasem pozdro all... To masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi