BURDY Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Oficjalny plan zlotu : Miejsce zlotu : Sosnowiec ul.Lenartowicza 43 Restauracja Kamionki PIĄTEK w godzinach popołudniowych przyjazd pierwszych zlotowiczów godzina 18:00 wyjazd na tor kartingowy http://www.race-club.com.pl/aktualnosci przewidziane są nagrody gastronomiczne dla 3 najlepszych czasów okrążeń cennik : przy rezerwacji grupowej toru na 60 minut koszt 850zł (do dyspozycji 7 kartingów) co przy założeniu ekipy 14 osób daje koszt 60zł za 30min/os wieczorem kolacja i impreza integracyjna na sali bankietowej, do naszej dyspozycji projekcja wg.preferencji jakiś koncert czy może ktoś przywiezie ze sobą jakiś film z monstertruckami :) SOBOTA 9:00 wspólne śniadanie po śniadaniu wyjazd maszynami w teren - wycieczka krajoznawczo-terenowa w okolice Pustyni Błędowskiej głosowanie na najfajniejszy samochód zlotu ( kryteria "fajności" bez ograniczeń, wg. fantazji głosujących) - właściciel najfajniejszego pickupa zostanie nagrodzony ok.godz. 14:00 powrót na obiad po obiedzie , ze względu na nikłe zainteresowanie paintball'em proponuję ponowny wyjazd na kartingi ( przy takiej opcji być może zrezygnujemy z piątkowych kartów w poczet sobotniego wyjazdy - ale o tym zadecydujemy w pitek na miejscu, zresztą w razie czego paintball możemy też na szybko reaktywować w razie potrzeby) godzina 19:00 ogłoszenie zwycięzców konkursu na najfajniejszy pickup zlotu i najszybszego kierowcę kartingowego, rozdanie pamiatkowych statuetek kolacja i kolejna impreza integracyjna NIEDZIELA 9:00 śniadanie, zakończenie imprezy i powrót do domów. baza wypadowa to restauracja --> www.kamionki.com.pl każdy uczestnik otrzyma pamiątkową koszulkę, sponsorowaną przez restaurację Kamionki Nagrody za najlepszy czas kartingowy oraz nagroda za "najfajniejszy" samochód zlotu również są sponsorowane przez Kamionki ceny noclegów: w pokoju 2 osobowym- 90zł/os w pokoju 3 osobowym- 73zł/os w cenie noclegu śniadanie, za noclegi można wziąść f-rę VAT ceny jedzenia, piwa i alkoholi w restauracji sa na normalnym poziomie, oprócz dań z karty jest możliwość zamówienia dwudaniowego obiadu dla całej grupy w cenie 15 złotych za zestaw pod warunkiem, że uda nam się ustalić powiedzmy dwa różne zestawy czyli np. dwie różne zupy i dwa różne drugie dania typu schabowy z kapustą, itp. TERAZ TROCHĘ INFORMACJI ODE MNIE: Podjąłem się organizacji ponieważ we wcześniejszych ankietach chęć przyjazdu zadeklarowało ponad 10 osób - traktuję Was wszystkich jako dorosłych i odpowiedzialnych ludzi dlatego nie będę się bawił w żadne zaliczki na noclegi, kartingi itd. Liczę , że znaczna większość z Was wywiąże się z deklaracji. Zaznaczam, że spot nie jest komercyjną imprezą i podane ceny są normalnymi cenami, ani nikt nie płaci jakiejś niepoważnej opłaty wpisowej :) W tym temacie proszę wpisywać swoje zgłoszenia i postarajmy się poza zgłoszeniem nie offtopować w temacie (jeśli to możliwe :) ) Zgłoszenie w temacie należy dodatkowo potwierdzić na mojego maila burdy@wp.pl wg.poniższego wzoru, który pozwoli mi wszystko dopiąć na ostatni guzik na czas Waszego przyjazdu: temat maila : ZGŁOSZENIE NA ZLOT OD "TUTAJ WPISUJEMY SWÓJ NICK Z FORUM" :) [ PRZYJAZD W PIĄTEK 2 NOCLEGI W POKOJU 2 OSOBOWYM DLA 2 OSÓB BURDY + KASIA KARTINGI TAK, DWIE OSOBY PAINTBALL TAK, JEDNA OSOBA TEL. KONTAKTOWY 500 278 498 ] Jeżeli ktoś wybiera się na zlot bez noclegów proszę o tym napisać w mailu. We wzorcu potwierdzenia mailowego podałem mój faktyczny numer telefonu pod którym można dowiedzieć się wszelkich szczegółów . Poniżej będę aktualizował listę zlotowiczów : 1. BURDY + Kasia Dodge Ram 2. Mercg Dodge Ram 3. Drug Dodge Ram 4. Fiechu + Daria Dodge Ram 5. Blacksmoke + Machoney + Lemon Dodge Ram 6. Prawy Dodge Ram 7. TRITRANS + Honorata + Maksymilian Dodge Ram 8. Pocker + Tomek Dodge Ram 9. Bugta [shadow=red]Ford F-150[/shadow] 10. Misiek69 Dodge Ram 11. Szywal + Fartuch Chevy Silverado w programie zlotu nastąpiła mała zmiana dotycząca kartingów/paintball'a !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ... a może jeszcze któryś z adminów? Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 No widze że trzeba by nazwę nadac "RAMOWISKO 2011" I żeby nie było nie mam nic przeciwko Ramikom ale miło by było zobaczyc jakiegos np.eFa Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 A tak chciałem jechać :-( Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_CTD Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Jestem na tak, z mailem potwierdzającym wstrzymam się do czasu ustalenia czy będę jechał z "obstawą". Postaram się to zrobić sprawnie ;) 2006 CTD HD MegaCab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szywal79 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam :) Wstępnie mogę powiedzieć, że też się zjawię na tej imprezce. Konkretne potwierdzenie dam do 9.02. 2007 CHEVY SILVERADO Z71 5.3 V8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboy_kk Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Postaram sie wpasc tylko nie wiem czy moja kobieta sie nie rozsypie do tego czasu :) tak ze pozyjemy zobaczymy RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Same ciężarówki na forum pickupów :-P Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Zobaczę może uda mi się wpaść tylko się z Wami przywitać :-) sakiewkę mi wypłukało i niestety nie mogę wykupić full pakietu :-( Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszwl Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam, u mnie tez w portfelu hula wiatr, wiec nie dyrydy sie zalapac na calosc, ale jezeli tylko nie bede w pracy, to podjade sie chociazby przywitac i poznac kolejnych wlascicieli RAM-ow i nie tylko. Pozdro, Tom Spalanie Ram'a = wydajność pompy paliwa X średnica węży paliwowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Zobaczę może uda mi się wpaść tylko się z Wami przywitać :-) sakiewkę mi wypłukało i niestety nie mogę wykupić full pakietu :-( myślałem, że koszt samego przyjazdu jest głównym wydatkiem :) w końcu jeździmy czołgami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 W przypadku Tomaszawl ten parametr odpada, on jest z Sosnowca. tomaszwl, Chyba możesz sobie pozwolić na przyjazd w tej sytuacji? ;-) Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Zobaczę może uda mi się wpaść tylko się z Wami przywitać :-) sakiewkę mi wypłukało i niestety nie mogę wykupić full pakietu :-( myślałem, że koszt samego przyjazdu jest głównym wydatkiem :) w końcu jeździmy czołgami :) hehe w zbiornikach mam jeszcze paliwo na obrót do sosnowca ;-) Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboy_kk Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Ja chyba tez tylko przyjade sie przywitac mam nie daleko Na paintballa moge wpasc mam wlasny sprzet ciekawe ile ludzi sie skusi :) mam nadzieje ze jest taka mozliwosc RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Bardzo proszę o zapisanie również mnie :you: do naszego wspólnego :debata: abyśmy mogli konstruktywnie coś ustalić :zdro: . Misiek69 - Jedna osoba. Proszę, też jeśli to mozliwe o zarezerwowanie mi pokoju. Niestety dojadę w piątek bardzo późno (wydaje mi się, że nie wcześniej niż ok. północy). Mam nadzieję, że wpuszczą mnie do hotelu o tej porze. Pozdrówka http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 rzuce ci przescieradło przez okno ... ;-) Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Prześcieradło przy mojej wadze?????? Chyba raczej kinetyka :-) . http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Misiek prześlij oficjalne zgłoszenie na mój mail, napisz czy pasuje Ci być w pokoju z innymi kolegami. pozdrawiam burdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocker Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Misiek,jak chcesz to pakuj sie do mnie i szwagra do pokoju,bedzie taniej!!Tylko zebys nie chrapal.. :-) Dodge Ram 1500 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Tylko zebys nie chrapal.. Chyba byście sie przenieśli na korytarz szybciej niż Wam się wydaje. :-P Na zlocie w Warce nie przespałem chyba nawet 5 min. ;-) Zastanowiłbym sie nad takimi propozycjami. :-D Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocker Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 moze damy rade,tym bardziej ze bedziemy po znieczuleniu.. :-) Dodge Ram 1500 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 moze damy rade,tym bardziej ze bedziemy po znieczuleniu.. :-) Czy ty myślisz, że w Warce piliśmy mleko? :kasztan: Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Tylko zebys nie chrapal.. Chyba byście sie przenieśli na korytarz szybciej niż Wam się wydaje. :-P Na zlocie w Warce nie przespałem chyba nawet 5 min. ;-) Zastanowiłbym sie nad takimi propozycjami. :-D No cóż :d: Ja tam nic nie słyszałem, więc nie za bardzo wiem o so chozi. Tak na poważnie, to kurka nie polecam spania za mną nie tylko w jednym pokoju, ale nawet na jednym piętrze :kasztan: . http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Sorki ale niestety silnik do mojego eFa jeszcze nie dotarł i bez silnika nie dam rady go zapchać na zlot. Może mnie nie przegonicie jak przyjadę Explorerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 no co TY, jasne, że wpadaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi