dzuma25 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam wszystkich na imię mam Przemek jestem po zakupie F350 7.3D z 92r obecnie czekan na transport z US, Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuje za otrzymane informacje i posiadaną wiedzę ;-) pozwoliłem sobie wydzielić twój post na osobny wątek, mamy tu taki zwyczaj, że każdy wita się osobno :-) (bull admin) Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witamy. Bardzo zacna maszyna. Takie lubię :2piwo: Cytuj
drug Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam z Mazowsza!!! :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
japacz Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam kolejnego Forda :git: Pochwal się fotami jak tylko przypłynie ;-) EDIT: Przepraszam, dopatrzyłem się właśnie fotek w galerii. Zacny sprzęt :up: Z wiadomych powodów mam ogromny sentyment do dziewiątej generacji :-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
Rekomendowane odpowiedzi