kutry Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam Wszystkich, mam na imię Przemek. Jestem posiadaczem osobówki, w planach - 4x4 z naciskiem na pick-up 4x4. Zawsze podobały mi się amerykańskie pick-upy, ale bliżej mojej kieszeni jest chyba coś w rodzaju Forda Rangera Int. Z resztą Ranger też jest OK. Cytuj Kuter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Oficjalnie witam Cię w naszym pokręconym gronie, oczywiście pozytywnie pokręconym. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi