pocker Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jest firma w okolicach Rzeszowa która wykonuje ospoilerowanie do rama.Nie wiem czy na wiosne nie zdecyduje sie na małą metamorfoze swojego pickupa..(musiał bym jednak usunąć lampki z dachu bo wydaje mi sie ze mogą troche nie pasować)Mozna zamówić komplet wszystkich elementów jak równiez pojedyńczo,np. sam wlot na maske..Co o tym sądzicie? Cytuj Dodge Ram 1500 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie w moim typie takie ospojlerowanie, tolerowane przeze mnie jedynie w SRT chociaż na taki wlot na masce bym się skusił nawet do HD :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Miałem się nie odzywać, ale jednak zabiorę głos. :-D Moim zdaniem nie ma w tym nic złego. Takie pakiety są przecież w Daytonie, która przeraża mnie swoim wnętrzem, a to rozwiązanie daje tylko pakiet zewnętrzny. Nadal będzie to tylko podróbka Daytony lub SRT, ale tymbardziej nie mam nic przeciw temu jeśli byś do tej podróbki dodał podróbkę mechaniczną w postaci SC i wtedy jest wszystko uzasadnione i poparte osiągami. Ja bym poszedł w ten deseń lub całkiem drugą stronę czyli bez zmian w wyglądzie fabrycznym dodał SC. :twisted: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 za dużo plastiku, wygląda jak poldek ATU Plus :mrgreen: wlot na masce - koszmar, przypomina calibrę albo jakiegoś golfa. Co do schodów - wg mnie lepsze są rury ze stopniami. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 te dokladki na dół auta też mi nie leżą, niezbyt fajnie to wygląda - o wlocie na masce nie pomyslalem źle, pewnie dlatego że mam go u siebie od zawsze nie wygląda źle, poza tym w niczym nie przeszkadza a dolne "spojlery" bedzie łatwiej urwać jeśli ktoś wjeżdża swoim ramem w teren . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocker Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A jak masz zamocowany ten wlot? Tylko na kleju czy sa tez jakies srobki? Jest tam wogole jakas siatka z przodu czy tylko dziura? Wlot zaloze na pewno bo mi sie podoba i juz! :-) Tym bardziej ze kosztuje 180pln.. Cytuj Dodge Ram 1500 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 też bym chciał kupić ten wlot na maskę - dostane jakiś kontakt do tego gościa ? :-) Cytuj PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocker Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Puszcze Ci wiadomosc na PW z adresem mailowym tego zakladu..telefon niestety gdzies zgubilem,ale na pewno Ci podadza.. Cytuj Dodge Ram 1500 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Burdy ma maskę od Daytony lub SRT, a nie doklejony wlot, bynajmniej tak mi sie wydaje. Ten doklejany srednio mi pasi. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 niestety, to zwykła maska z dołożonym wlotem - u mnie jest on dokręcony od wewnątrz do maski nakrętkami. Zreszta u mnie on nie funkcjonuje, bo musiałbym w masce pod wlotem wyciąć otwór dla powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi