grze_hilux_07 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Witam Orientuję się ktos gdzie mozna kupic w miare tanio fullboxa do toyoty hilux 07 podnoszony na silowniku.+ roling w cenie... troche szperałem po allegro ale ceny zaczynaja sie tak od 6500 do 7000 tys..i malo jest ofert... szukałem na pickupdiablo.pl ale nie maja czegos takiego...rozgladalem sie tez na terenowiec.pl...oraz na .pick up center...cos poza tym jest wam wiadome gdzie mozna kupic fullboxa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Witaj Myślę, że najlepiej będzie sprowadzić. Szukaj na ebay"u i amazon Nawet po dodaniu kosztów transportu i ewentualnego cła i VAT-u wyjdzie cię taniej. znalazłem na szybko: http://arckromotoaksesuar.com/pickup/pickup.htm i polska (ale ceny lekka makabra: http://www.4na4.pl/index.php/Pick-up-i-akcesoria/Fullbox/ak_thil-fb-s powodzenia pzdr.Jarek10 Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Tez chciałem fullboxa, ale raz- cena, dwa, on się otwiera tylko od połowy paki, wiec bez sensu. Swoja kupiłem w Łodzi (przecież możesz podjechać). Otwiera się w 2 pozycjach (uchylnie i równo z dachem). Wziąłem wersję z orurowaniem za 5000zl netto!!!!!!! Nie dość, ze fajniejsza, to jeszcze tańsza. Zamiast plastiku za kabiną (nawet odcień się różnił od pokrywy i nadwozia) mam fajne rury. Zresztą nawet sama pokrywa jest z włókna szklanego, a nie plastiku. Sam popatrz na ich stronkę www.pickupdiablo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi