bigboy_kk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 witam jestem nowy :) na forum Posiadam opla CAMPO 3,1 TD na kabinie 1,5 Bardzo wygodne auto zawieszenie komfortowe silnik dobry ale trzeba uwazac posiadam czesci do tego modela Pozdrawiam CAMPOWCOW :) :) Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
drug Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witamy serdecznie i zachęcamy do uważniejszego pisania i stosowania się do minimum gramatycznego. To jest jeden z priorytetów na forum. Miłej lektury życzę!!! ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
japacz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zdaje się pierwszy Campo :-) Witamy! Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
abtarster Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opolszczyzna Wita !! Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/
Zeed Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Powitać. No to pokaż to swoje isuzu 8-) Cytuj wake up - pick up
mudder Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Aloha :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
bigboy_kk Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Powitać. No to pokaż to swoje isuzu Chetnie bym pokazal ale nie mam zdjec, a teraz ciezko bedzie wykonac bo aktualnie auto przebywa w Chorwacji :( ojciec mi go zabral :( :( jemu tam bardziej sie przyda :) Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
Gość Anonymous Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Siemka!!! witamy na forum! Cytuj
bigboy_kk Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Hmm NIe wiem czy dobrze ale chyba powinienem sie przywitac ponownie :) :D WITAM wszystkich RAMOWCOW :) :) Wlasnie stalem sie pelnoprawnym posiadaczem DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Fotki beda a jakze :) za jakis czas musze umyc fure bo troszke blotiem zarzucona :) Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
jaber Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Dawaj z błotem . Ale czytałem że już coś popsułeś :) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .
bigboy_kk Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 jaber, Ale czytałem że już coś popsułeś :) Nic nie popsulem :( takie juz bylo :( :roll: Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
drug Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Ram już jest teraz dawaj avatar ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
bigboy_kk Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Ram już jest teraz dawaj avatar mysle nad tym :) Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
tritrans Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Zatem witam kolejnego miłosnika a zarazem posiadacza RAM-a Ustrekami sie nie przejmuj, ja jak kupiłem swojego tez sie troszke zraziłem 4000, mil przejechane a tu usterka pompy wspomagania. Ale tak to juz jest ze jak nie kupujesz z salonu to troszeczkę trzeba zainwestować. A jak kiedyś wpadniesz do stolicy województwa( OPOLE tak w ramach przypomnienie )To sie odezwij to sie może na jakąś kawę zjedziemy. 502 361 806 Pozdrawiam Tritrans Krzysiek Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11
GlongV8 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Ustrekami sie nie przejmuj, ja jak kupiłem swojego tez sie troszke zraziłem PAKIET STARTOWY ! Panowie.trzeba miec świadomość że kupując używany kupujemy uzywany.I rzadko się trafia właściciel co sprzedaje dopieszczony i wychuchany samochód. Dlatego zawsze trzeba mieć trochę grosza na tzw: PAKIET STARTOWY ! Czyli około 4000 zł na wymianę tego i owego i płynów itp.Ale to się potem zwraca.Bo radocha z tak odświeżonego V8 USA jest....i to każdy z was wie jaka ! Cytuj
jaber Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Chyba bym się pociął suchą bułką jak bym miał taką kasę na dzień dobry doinwestować w dopiero co kupione auto . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .
GlongV8 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Chyba bym się pociął suchą bułką :-D To nie jest reguła. Ale zdarza się. Klocki, tarcze, paski, filtry, oleje, duperele itd. Edit: przepraszam, z reguły nie edytuję postów innych użytkowników ale tutaj nie mogłem się powstrzymać... Cytuj
jaber Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 To wszystko do roczników które ja uznaje za jedynie słuszne kosztują grosze w stosunku do tego ile to samo potrafi kosztować do nowych roczników . Ot i znalazł się kolejny atut " dziadków " Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .
GlongV8 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Ot i znalazł się kolejny atut " dziadków No "dziadek" nie pęka ! A gdzie jest "dziadek".."dziadka". Czas dał mu juz wolne.Dlatego niedługo nasze "małolaty" kilkuletnie będą "dziadkami" I tak to się kręci.. Cytuj
japacz Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Ot i znalazł się kolejny atut " dziadków No "dziadek" nie pęka ! A gdzie jest "dziadek".."dziadka". Czas dał mu juz wolne.Dlatego niedługo nasze "małolaty" kilkuletnie będą "dziadkami" I tak to się kręci.. Dziadek dziadka jeszcze gdzieniegdzie całkiem żwawo pomyka. Tylko najczęściej jego wartość nie pozwala mu się przemęczać ;-) Natomiast jakoś nie widzę współczesnych samochodów za lat powiedzmy dwadzieścia... Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
drug Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 OT Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
jaber Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 No Glong jeszcze koloru zastrzeżonego dla admina użył :) . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .
drug Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 tiaa... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Rekomendowane odpowiedzi