Administrators Sebastian O. Posted October 19, 2008 Administrators Report Share Posted October 19, 2008 Witam Serdecznie witam Wszystkich pozytywnie Pickupniętych :) Jestem pasionatką Jeepków , posiadam takiego bez lusterka.... :) Obecnie zarażona , przez meżą Wielkimi stworami w postaci Dodga , bardzo pakownym w sumie... :) CDN.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek10 Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Witamy przedstawicielkę płci pięknej :-) Podobnie jak moja 2 połowa zostałaś zarażona "maleństwami" spod znaku Dodga. Gratulacje dla męża pzdr.Jarek10 Quote Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted October 19, 2008 Author Administrators Report Share Posted October 19, 2008 Widziałam wcześniej Twojego MEEEga Caba i tego Nam brakuje najbardziej.... przestrzeni na tylnej kanapie. :-P Pozdrawiam Marzena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
engel Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 heh.... no tak... te lusterka, i to jeszcze kobiecie... jak mozna bylo cos takiego zrobic :-) i jak tu teraz makijaz nalozyc !!!! Fajnie ze jestes z nami :-) pozdrawiam g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted October 19, 2008 Author Administrators Report Share Posted October 19, 2008 hahaah :) Te lusterka ... ale naprawde Go szkoda :) Teraz męcze Ramika :) Zapraszamy na następny zlocik :) Pozd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek10 Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Widziałam wcześniej Twojego MEEEga Caba i tego Nam brakuje najbardziej.... przestrzeni na tylnej kanapie. :-P A gdzie go widzialaś ? a odnośnie tylnej kanapy, to faktycznie czasami może się przydać :lol: Wrzuć na forum fotkę Waszego maleństwa, może będzie się łatwiej rozpoznać na trasie :-) i raz jeszcze serdecznie witam z małopolski Quote Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted October 19, 2008 Author Administrators Report Share Posted October 19, 2008 A gdzie go widzialaś ? Na forum pickupklub.pl :) Ja mam podobny problem , tylko że z wysokoscią , też mam problem z wjazdem do garażu... Pozd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
engel Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 hahaah :) Te lusterka ... ale naprawde Go szkoda :)Teraz męcze Ramika :) Zapraszamy na następny zlocik :) Pozd oczywiscie ze szkoda... ale i tak jest piękny i niejeden 100% facet pozazdrościłby Tobie zabawki !!! Hmm, no niezle - a co na to Sebastian :)) mam nadzieje ze ramik nie skonczy bez lusterka i szyby w ramach odwetu hehehe A co do zlociku - juz mozecie mnie dopisac do listy - oczywiscie z nr 1 :-) jeszcze raz Was pozdrawiam - jestescie fantastyczni... hmm powtarzam sie ???? nie szkodzi !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted October 19, 2008 Author Administrators Report Share Posted October 19, 2008 Sebek musi Mi jakos pokryc te straty ... niedługo Moje urodzinki :) A Ty Grzegorz jak i Twoja cała Rodzinka zawsze będziecie bardzo mile widziani u Nas :) Pozdrawiam Cała Twoją Rodzinke Marzena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
engel Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Dziękuje !!!! Was również zapraszamy na ziemie Wielkopolską !!! Co prawda ciężko będzie dorównać Waszej gościnności, ale dołożymy wszlkich starań abyście wyjechali od nas przynajmniej w 50 % tak zadowoleni jak ja wyjeżdzałem od Was. Dziękuję w imieniu swoim i rodzinki za zproszenie - nie obiecuje ale postarma się namówić mojąc śliczniejszą połowę na odwiedziny u Was - aczkolwiek ze względu na sytuacje brzuszkową nie obiecuje że tak się stanie :-) Pozdrawiam g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts