Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Października 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam Serdecznie witam Wszystkich pozytywnie Pickupniętych :) Jestem pasionatką Jeepków , posiadam takiego bez lusterka.... :) Obecnie zarażona , przez meżą Wielkimi stworami w postaci Dodga , bardzo pakownym w sumie... :) CDN.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witamy przedstawicielkę płci pięknej :-) Podobnie jak moja 2 połowa zostałaś zarażona "maleństwami" spod znaku Dodga. Gratulacje dla męża pzdr.Jarek10 Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Października 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Widziałam wcześniej Twojego MEEEga Caba i tego Nam brakuje najbardziej.... przestrzeni na tylnej kanapie. :-P Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 heh.... no tak... te lusterka, i to jeszcze kobiecie... jak mozna bylo cos takiego zrobic :-) i jak tu teraz makijaz nalozyc !!!! Fajnie ze jestes z nami :-) pozdrawiam g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Października 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 hahaah :) Te lusterka ... ale naprawde Go szkoda :) Teraz męcze Ramika :) Zapraszamy na następny zlocik :) Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Widziałam wcześniej Twojego MEEEga Caba i tego Nam brakuje najbardziej.... przestrzeni na tylnej kanapie. :-P A gdzie go widzialaś ? a odnośnie tylnej kanapy, to faktycznie czasami może się przydać :lol: Wrzuć na forum fotkę Waszego maleństwa, może będzie się łatwiej rozpoznać na trasie :-) i raz jeszcze serdecznie witam z małopolski Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Października 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 A gdzie go widzialaś ? Na forum pickupklub.pl :) Ja mam podobny problem , tylko że z wysokoscią , też mam problem z wjazdem do garażu... Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 hahaah :) Te lusterka ... ale naprawde Go szkoda :)Teraz męcze Ramika :) Zapraszamy na następny zlocik :) Pozd oczywiscie ze szkoda... ale i tak jest piękny i niejeden 100% facet pozazdrościłby Tobie zabawki !!! Hmm, no niezle - a co na to Sebastian :)) mam nadzieje ze ramik nie skonczy bez lusterka i szyby w ramach odwetu hehehe A co do zlociku - juz mozecie mnie dopisac do listy - oczywiscie z nr 1 :-) jeszcze raz Was pozdrawiam - jestescie fantastyczni... hmm powtarzam sie ???? nie szkodzi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Października 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Sebek musi Mi jakos pokryc te straty ... niedługo Moje urodzinki :) A Ty Grzegorz jak i Twoja cała Rodzinka zawsze będziecie bardzo mile widziani u Nas :) Pozdrawiam Cała Twoją Rodzinke Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dziękuje !!!! Was również zapraszamy na ziemie Wielkopolską !!! Co prawda ciężko będzie dorównać Waszej gościnności, ale dołożymy wszlkich starań abyście wyjechali od nas przynajmniej w 50 % tak zadowoleni jak ja wyjeżdzałem od Was. Dziękuję w imieniu swoim i rodzinki za zproszenie - nie obiecuje ale postarma się namówić mojąc śliczniejszą połowę na odwiedziny u Was - aczkolwiek ze względu na sytuacje brzuszkową nie obiecuje że tak się stanie :-) Pozdrawiam g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi