MarSzen Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Witam. Poszukuje schematu instalacji lub schematu graficznego zlaczy kabli komory silnika, L200 2,5td 99r. Chyba ze ktos wie od czego jest szara kostka przy filtrze paliwa. Cytuj
wiewioor.fm Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Może być od czujnika obecności wody w paliwie Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH],Dodge Charger SXT [ERB], Dodge Charger GT [ERB] - w drodze. Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]
MarSzen Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Wtyczka czujnika obecności wody w paliwie jest za filtrem paliwa nie obok. Cytuj
wiewioor.fm Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 czujnik temperatury... podgrzewacz... zgaduje, nie widziałem tego silnika na oczy 8 lat odkąd kumpel sprzedał identyczny sprzęt jak twój Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH],Dodge Charger SXT [ERB], Dodge Charger GT [ERB] - w drodze. Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]
Rekomendowane odpowiedzi