Gość Anonymous Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Od jakiegoś czasu noszę się z pomysłem zorganizowania ekipy na zimowy off. Jako , że nasze mostodonty są wyśmiewane w ogólnopolskim towarzystwie offowym, chiałbym w końcu kiedyś coś udowodnić w tym temacie. Niech się ktoś kiedyś spróbuje z porządnie zmotanym fullsizem z jakimkolwiek innym porządnie zmotanym piardopędem kategorii wagowej "kosiarkowej" :mrgreen: . Mówię oczywiście o jeździe a nie rajdzie wyciągarek. Jak będą chętni to pociągnę ten wątek. na zachęte: Cytuj
mudder Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Też jestem chętny, a co do mastodontów też je wyśmiewam w realiach polskiego OR :mrgreen: chętnie się przekonam że nie mam racji, ale jak chcecie zobaczyć że HD nie dają rady zapraszam w moje tereny, jak się któryś zmieści to funduje wakacje na Karaibach :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
Gość Anonymous Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mastodonty są wprost stworzone do zimowego offu. pioniżej 37 to nie ma co podchodzić Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 a ja się nabzdryngolilem i wlasnie padam na ryJ....... 8-) ................. wesołych........do jutrakoledztodzy Cytuj
BURDY Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 buhahaaaa :mrgreen: dzięki Bull, wzajemnie :) Cytuj
jaber Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Mudder apropo twoich rejonów teraz naszych to nie mrygałem ci wczoraj koło 23 miedzy poroninem a zako ? W sumie to dwa razy mrygałem bo dwa Fordy leciały ale jeden tylko odmrygał . No i fakt faktem wszędzie bardzo wąsko :):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .
Rekomendowane odpowiedzi