grzenek Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam kolegów! Czy ktoś wie może, gdzie mogę znależć schemat elektryczny do aktualnego modelu Rangera (od 2007)? Od kilku dni grzebie w internecie i jakoś nie mogę do niczego dotrzeć. Chcę obecnie zamontować zestaw głośnomówiący i interesuje mnie schemat podłączenia radia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 umieściłem diagram 2007 tutaj: http://www.sendspace.com/file/fv29dr Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 A czy to schemacik do europejskiego czy amerykańskiego Rangera? Bo coś mam przeczucie... ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Abtarster, dzięki wielkie za schematy. Dzisiaj miałem chwilę czasu i wyciągnąłem radio. Podłączenie mojego radia nie pasuje niestety do żadnego z tych schematów. Mimo to dziękuję za pomoc. A czy to schemacik do europejskiego czy amerykańskiego Rangera? Bo coś mam przeczucie... ;-) Japacz, chodzi mi o schemat do europejskiego modelu (przeczucie się spełnia?) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Japacz, chodzi mi o schemat do europejskiego modelu (przeczucie się spełnia?) No właśnie się spełniło :mrgreen: Ale może to Ci pomoże ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ale może to Ci pomoże Właśnie o to mi chodziło :kasztan: , to jest ten schemat podłączeń radia do europejskiego Rangera. Japacz - jesteś wielki, dziękuję bardzo (pomagaś naturalnie poleciał) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expandview Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 japacz, witam a masz moze schemat bezpiecznikow do forda rangera 2007 wersja europejska jesli tak bylbym wdzieczny za podrzucenie go na maila expandview@interia.pl pozdrawiam i czekam na odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 japacz, witam a masz moze schemat bezpiecznikow do forda rangera 2007 wersja europejska jesli tak bylbym wdzieczny za podrzucenie go na maila expandview@interia.pl pozdrawiam i czekam na odp Poszło ;-) Wysłałem Ci całą instrukcję obsługi po polsku. Opis bezpieczników masz na stronach 98 - 101. Plik ma ok 9MB, daj znać, jeśli będzie problem ze ściągnięciem to wkleję opis tutaj. No i zapraszam do powitalni. Kilka słów o sobie, jakaś fota Twojego Rangera itp. No wiesz, takie tu mamy zwyczaje ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi