klak.michal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 witam, mam skodę felicie pick-up od kilku dni nie wiem czy mnie tu w ogole przyjmiecie, szczególnie że większość ludzi jeździ tutaj V-ósemkami zza wielkiej wody :) narazie skoda potrzebuje czasu, pracy i pieniążków, ale chce z niej zrobić coś za czym ktoś na ulicy się obróci :) Pozdrawiam :) Cytuj
abtarster Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam Pickup to pickup :-) Twój jest wyjątkowy bo jedyny taki na forum (chyba) ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/
Jonko Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 klak.michal, jak to Drug wcześniej mówił, każdy posiadacz autka o pickupowym rodzaju jest jak najbardziej przyjęty :-D . Witam i pozdrawiam oraz życzę udanych przeróbek : ) Cytuj
drug Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 witam, mam skodę felicie pick-up od kilku dninie wiem czy mnie tu w ogole przyjmiecie, szczególnie że większość ludzi jeździ tutaj V-ósemkami zza wielkiej wody :) narazie skoda potrzebuje czasu, pracy i pieniążków, ale chce z niej zrobić coś za czym ktoś na ulicy się obróci :) Pozdrawiam :) Jeśli Ci się u nas spodoba to my stoimy z otwartymi rękami. Niestety założyciel nie przewidział marki Skoda w pickupach, ale mamy też FSO wśród użytkowników, czy inne marki nie objęte, a nawet chyba jest jedna Felcia. Mamy tutaj jednak pewne zasady do których musisz się dostosować, a mianowicie staramy się pisać schludnie i zgodnie z zasadami pisowni, więc postaraj się używać wielkich liter, kropek i przecinków. Oczywiście to nie jest forum polonistyczne, więc nie musisz się obawiać, że będziemy punktować za wszystko, ale używaj chociaż wielkich liter na początku zdania. Mam nadzieję, że Ci się u nas spodoba. WITAMY SERDECZNIE!!! :raca: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Gość Anonymous Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witamy. Oczywiście , że Cię przyjmiemy. W końcu to też pickup. Nie jakaś wydumka w stylu szmelcwagen Amarok , tylko normalny samochód do pracy. Poza tym przyda się jakaś odmiana. Mam nadzieję, że nie zniechęci Cię przebywanie wśród "mastodontów" i że będziesz aktywnym forumowiczem. Nota bene , szkoda, że skoda nie robi pickuwpów 4x4. Cytuj
drug Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nota bene , szkoda, że skoda nie robi pickuwpów 4x4. Przerobiiiimyy :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
klak.michal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 przerobimy :) Cytuj
kogut999 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam z Wielkopolski :-D Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005
grzenek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam z wybrzeża i pozdrawiam. Też jestem nowy i nie jeżdżę mastodontem. Mnie forum się podoba i tego życzę również Tobie. Cytuj
Qba Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 witam, witam :> Cytuj PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE!
Administrator Sebastian O. Opublikowano 21 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 no, ja też mam w firmie skode pickup :mrgreen: , bidulka cała rdzewieje, jeszcze odpala, jeżdzi, Witamy na forum :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi