Jovanotti Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam, jestem kolejnym zainfekowanym Miałem do tej pory Jeepy Cherokee (XJ). Obecnie jestem na etapie poszukiwań RAM'a. Pozdrawiam, Robert P.S. Widzę tu sporo znajomo wyglądających nickow z jeep.org'a :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Znowu dżip i znowu ram :mrgreen: :roll: Witamy!!! Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Fordowcy już atakują bezbronnego "zaramionego" : D, udanych poszukiwań, pozdrawiam :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witamy :-D Nie kupuj Rama. Ram to muł pasiasty :-? , a jeśli już go kupisz to go kręć. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Cześć Jovanotti. Nie słuchaj fordowców, oni się nie znają . Poza tym Ram wcale nie jest mułem. Ramy zawsze należały do najszybszych pickupów. :-P . A jakiego chcesz kupić RAMa? Jak przesiadasz się z Jeepa to polecam heavy duty. Pancerne to i niezniszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie słuchaj fordowców, oni się nie znają . Paweł, nie pluj mi w twarz :-P Poza tym Ram wcale nie jest mułem. Ramy zawsze należały do najszybszych pickupów. . Hehe, chyba V10 w latach 90-tych. No, dobra, teraz poważnie. Ram to zajebiaszczy pickup i lepszego wyboru nie można sobie wyobraźić, mimo, że w wielu aspektach wybrał bym inne marki, ale sumując wychodzi mi hasło : DODGE FOREVER!!! Naszych fordowców cenię za przywiązanie do ich ulubionej marki, a forum za spokój w tych kwestiach. Przekomażanie ma charakter przyjacielski. Resztę wyczytasz na forum. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Poza tym Ram wcale nie jest mułem. Ramy zawsze należały do najszybszych pickupów. . Hehe, chyba V10 w latach 90-tych. Poza tym.... Jak Hemi wszedł na rynek rządził w swojej klasie i poza klasą też. Był najszybszym seryjnym pickupem fullsize. Że nie wspomnę o SRT 10 którego do tej pory nic nie pobiło od 6 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jovanotti Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Kufra, dzisiaj nie ogarniam. Albo wy bredzicie ... Albo ja :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Kufra, dzisiaj nie ogarniam. Albo wy bredzicie ... Albo ja :shock: Przyzwyczaisz się. :kasztan: Poczytaj forum to zrozumiesz. Wszystko u nas znajdziesz natemat Rama i bardzo dużo o Fordzie, a jeśli czegoś nie znajdziesz to pytaj. Tylko sprawdzaj czy tego już nie ma na forum. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witojcie :-D Dobrze gadają :-) Tylko Ram i tylko 4x4 :twisted: Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Tylko Ram i tylko 4x4 a co lepsze? eF 4x4 czy RAM 4x2? :roll: 8-) ;-) :twisted: Musiałeś, nie??? :kasztan: Po ostatnim niezkontrolowanym wylocie do rowu, i 3 godzinach walki z wyjazdem 4x4 :mrgreen: Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jovanotti Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jakoś nie wyobrażam sobie ze kupilbym 4x2 :roll: ale po powitaniu jestem przekonany, ze jesteście pozytywnie zakreceni :-> Wręcz bym powiedział, ze pojeepani :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wiesz , różnica między jeeporgiem cz srajdami a naszym forum jest taka, że tu jest kameralnie i nie ma spinania się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wiesz , różnica między jeeporgiem cz srajdami a naszym forum jest taka, że tu jest kameralnie i nie ma spinania się . ... i tak długo jak Adminowie będą wykonywać swoją robotę tak jak do tej pory to spinania nie będzie. ( zawsze byłem skromny :kasztan: ) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Się naczytaj, a ja Ci pokażę :) Do zobaczenia w tygodniu :raca: Będzie bosko, kolejny RAMik w Gdyni, choć tutaj dopiero drugi :( Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ramow w samym wejherowie jest kilka, w 3miescie co chwila widuje rama - tyle ze nie wszystkie sa na forumie ;-) Chodziło o forumowe auto, ale przyznam że nie widuję za bardzo Ramików w Gdyni, a mieszkam na wlocie z Wejerowa :( a szkoda... Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jovanotti Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Maciek, ja Ci przede wszystkim bardzo dziękuje. Teraz już wiem czego chce. Konkretnie i dokładnie. Pozostaje szukać, szukać, szukać i jeszcze raz szukać ... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi