GlongV8 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Właśnie stałem obok na światłach.Obok takiego pick-up.Wygląda ładnie.Nawet nie wiedziałem że Lincoln robi pick-up ! Co sądzicie o nim. Lincoln Mark LT. http://www.topspeed.com/cars/lincoln/2006-lincoln-mark-lt-ar652/picture9048.html :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Nie powiem, całkiem ciekawy :-D Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jak kupowałem Rama to brakowało mi 30000 żeby być właścicielem takiego Lincolna i gdybym je miał to wtedy na 100% bym go kupił. Dziś z perspektywy czasu nie żałuje kupna Rama mimo, że jest surowy w środku w stosunku do Lincolna, a środek zrobił na mnie spore wrażenie. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Lincoln mark lt = ford f150 platinium. auto bardzo fajne, jedynie silnik ma trochę mało pary 300ps. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Tył tego Lincolna nie przemawia do mnie zupełnie. Znajomy kiedyś chciał mi takiego sprzedać za 120 000zł :shock: zrezygnowałem i kupiłem pół domu na wsi ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kow Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Uzytkuje takiego lincolna i jestem zadowolony komfort niezły i w terenie daje rade, poprostu efka pod inna nazwą. Cytuj Ten sie śmieje ostatni , kto nie ma zębów na przedzie :) ,, lincoln mark lt + pt crusier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzzo2004 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 no i ja też użytkuję takiego Lincolna ! Ciekawe ilu nas jest ;) w warszawie widziałem 2 jeden mój drugi czarny na rejestracji z okolic Radzymina tylko ten to do sprzedania z tego co wiem i mówiąc szczerze czarny ładniejszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi