Mast Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Szanowni Państwo, Zapraszamy serdecznie do udziału w Ogólnopolskim Zlocie Pickup’ów – PICKUP DAYS’2011. Do udziału w Zlocie zapraszamy serdecznie wszystkich właścicieli i użytkowników Pickup’ów w Polsce. Niezależnie od tego jakiej marki Pickup’em jeździcie – ta impreza jest dla Was. Organizatorami Zlotu są: MAST-ADVENTURE i HOTEL ELDORADO Charakter Imprezy jest typowo zlotowy, stawiamy na integrację, nawiązanie nowych kontaktów, przyjaźni oraz wymianę doświadczeń. Ponieważ pickup to najczęściej samochód z napędem 4x4 nikomu nie zabraknie możliwości wypróbowania możliwości swojego pojazdu w terenie. Bądźcie jednak spokojni, spotykamy się dla zabawy, bez ciśnienia i męczenia samochodów. Wszystkie atrakcje w których będziecie chcieli wziąć udział będą odpowiednio przygotowane tak aby Wam ani Waszym sprzętom nie stała się krzywda. Atrakcje Zlotu: - Rajd Nawigacyjny po bezdrożach Mazowsza Południowo Wschodniego - Puchar Żwirowni – zawody trialowe na bezpiecznie przygotowanym torze piaskowym - Rajd Quadowy - Możliwość spotkania i wymiany doświadczeń z doświadczonymi kierowcami startującymi w wielu rajdach terenowych - Wybory najładniejszego pickup’a w trzech kategoriach (offroad, lowrider, bulwar) - Możliwość zakupu akcesoriów w promocyjnych, zlotowych cenach - Nagrody dla startujących w poszczególnych konkurencjach - Pamiątkowe koszulki i naklejki Plan Zlotu: Dzień I (15.01.11) - 9.00-11.00 rejestracja uczestników, akomodacja w hotelu - 11.00 śniadanie - 11.30 odprawa, przedstawienie planu Zlotu -12.00 wyjazd na trasę Rajdu Nawigacyjnego - 15.00 lunch w terenie (grochówka) - 17.00 powrót do hotelu - 17.00-19.00 czas wolny (możliwość odwiedzenia stoisk promocyjnych, rozmowy w kuluarach) -19.00 uroczysta biesiada integracyjna (ogłoszenie wyników Rajdu, rozdanie nagród, pokaz zdjęć z całego dnia, wybory najładniejszego Pickup’a, karaoke i długie Polaków rozmowy) Dzień II (16.01.11) - 10.00 śniadanie - 11.00 odprawa -11.30 rozpoczęcie Pucharu Żwirowni -14.00 obiad, ogłoszenie wyników Pucharu, wręczenie nagród, oficjalne zakończenie Zlotu - dla chętnych możliwość wyjazdu na Rajd Quadowy Wpisowe obejmuje: - Status Uczestnika Zlotu - Pamiątkowy T-shirt oraz naklejki dla każdego Uczestnika - Udział w uroczystej biesiadzie integracyjnej – wieczorem I dnia - Gorący lunch w terenie - Opiekę medyczną - Atrakcyjne nagrody rzeczowe Wpisowe dla dwuosobowej załogi wynosi 370zł Wpisowe dla osób towarzyszących wynosi 130zł Wpisowe dla osób towarzyszących do 12 roku życia 90zł Zgłoszenia Prosimy przesyłać w formie mailowej na adres info@mast-adventure.com.pl, konieczne dane: - Markę i numer rejestracyjny samochodu - Imię i nazwisko kierowcy i pilota - Ilość osób towarzyszących oraz ich wiek Zgłoszenia przyjmowane będą do dnia 3.01.2011, osoby zgłaszające się prosić będziemy o wpłatę zaliczki w wysokości 150zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ja pitolę ... ale spam. Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Wpisowe dla dwuosobowej załogi wynosi 370zł Wpisowe dla osób towarzyszących wynosi 130zł Wpisowe dla osób towarzyszących do 12 roku życia 90zł Wole wypad w teren i całą tą kasę przejeździć.... i spać w samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wpisowe dla dwuosobowej załogi wynosi 370zł Wpisowe dla osób towarzyszących wynosi 130zł Wpisowe dla osób towarzyszących do 12 roku życia 90zł Wole wypad w teren i całą tą kasę przejeździć.... i spać w samochodzie. i zrobić duże ognicho, i przy butelce Jasia wędrowniczka pospiewać w swoim gronie ;) PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wpisowe dla dwuosobowej załogi wynosi 370zł Wpisowe dla osób towarzyszących wynosi 130zł Wpisowe dla osób towarzyszących do 12 roku życia 90zł Wole wypad w teren i całą tą kasę przejeździć.... i spać w samochodzie. i zrobić duże ognicho, i przy butelce Jasia wędrowniczka pospiewać w swoim gronie ;) Jestem za. Kto się zajmie organizacją. Ja jestem chętny. Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 i zrobić duże ognicho, i przy butelce Jasia wędrowniczka pospiewać w swoim gronie ;) Jestem za. Kto się zajmie organizacją. Ja jestem chętny. I zapadła cisza :mrgreen: Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 No ja się nie piszę do organizacji, bo już coś niecoś na ten temat wiem, ale może tym razem coś wypali, w sumie doszło kupę fajnych użytkowników. Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wpisowe dla dwuosobowej załogi wynosi 370zł Wpisowe dla osób towarzyszących wynosi 130zł Wpisowe dla osób towarzyszących do 12 roku życia 90zł Wole wypad w teren i całą tą kasę przejeździć.... i spać w samochodzie. i zrobić duże ognicho, i przy butelce Jasia wędrowniczka pospiewać w swoim gronie ;) Jasia tez, ale ja to sobie myślę że Ognicho, kiełbacha, kaszana i skrzynka wódy! DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jasia tez, ale ja to sobie myślę że Ognicho, kiełbacha, kaszana i skrzynka wódy! No ja też wolę alkohol w postaci czystej lub piwo, ale łycha musi być, wkońcu większość z nas jeździ amcarami. Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jestem za. Kto się zajmie organizacją. Ja jestem chętny. to kiedy chcecie ten zlot ? Zima czy czekamy do wiosny ? p.s. 370 zł za dwa t-shirty - dobry deal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jeśli zaproponujecie zlot po 23 stycznia, pisze się w ciemno. Oczywiście na zdrowych warunkach, tak jak wspomnieli przedmówcy, 370 zł wole przeznaczyć na 3/4 baku do doge'a. Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Dotychczasowe zloty nie były składkowe, a na zasadach prywatkowych, czyli każdy coś od siebie na jedną kupę i się bawimy ... Jest tego rozwiązania jeden minus, sporo ludzi rezygnuje tydzień przed spotem i dlatego ja mam dość organizacji spotów, bo zaczyna się od wielkiej listy chętnych, a kończy na popijawie w cztery załogi. Z drugiej strony każda z tych popijaw miała swój klimat i było suuuper. Ja się piszę na taką imprezę. Masówki mi nie pasują. Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 to kiedy chcecie ten zlot ? Zima czy czekamy do wiosny ? Ja z racji braku samochodu od jutrzejszego dnia dopiero na wiosnę się piszę. Ale jak coś będzie to pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ja z okazji zakręcenia karawaningowego w sezonie jeżdżę na zloty mniej więcej raz w tygodniu. Za każdy zlot (od piątku do niedzieli) płacimy max 140zyli. Z pełną organizacją zapełniającą czas od rana do późnej nocy (bo w nocy integrujemy się sami :-) ). Fakt, że mieszkamy we własnych przyczepach, ale wlicza się koszt placowego, prądu i wody. Są fajne nagrody a i dzieciaki dostają dużo zabawy i też fajnych gadżetów. Jednym zdaniem każdy chce wracać. Ale za te ponad 350zł????? Dziękuję postoję. Na prywatny zlot, organizowany przez nas samych oczywiście się piszę (Jak tylko Bozia i żona pozwolą :-) ). P.S. Przywitał się tylko jednym słowem, ale za parę złotych zarobku jak się rozpisał. http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 jestem w stanie zorganizować zlot w Sosnowcu, z atrakcjami typu quady, paintball, tor kartingowy, wyjazd ramikami w teren lub na duużą piaskownię, wszystko według naszego życzenia - gdyby stan liczebny zlotowiczów nie przekroczył 25 osób byłoby idealnie bo nie byłoby potrzeby szukać jakiegoś dużego miejsca noclegowego - choć to też nie byłby problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja jak zwykle jestem chętny. Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 wyjazd ramikami w teren no tak - eF juz w teren to nie wjedzie :roll: ;-) przepraszam ale pokręciło mi się coś we łbie, że chodzi o spot Ramowców, a to przecież ogólny Pickup days - oczywiście w teren pojechałyby pickupy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja również się pisze ! Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 jak czas pozwoli tez sie przykulam :) Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 I ja, ja, ja możecie mnie tez zapisac !!!!! Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jak mi tylko czas na to pozwoli to na pewno się zjawię :-) Powiem inaczej.... podajcie datę a ja tak sobie wszystko ustawię żeby się zjawić. :-D Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 z racji tego, ze nie mam zamiaru robić komercyjnego "zlotu" na ktorym mialbym zarobić pieniądze za organizację oczekuję, że wspólnie określimy termin spotkania - zacznijmy może od tego jaki miesiąc preferujecie ? Czekamy do wiosny czy robimy to np.w lutym ? Kolejna kwestia robimy zlot z jednym czy z dwoma noclegami ? Koszty zlotu to będzie paliwo na dojazd, nocleg, wyżywienie i pokrycie kosztów atrakcji jeżeli byłyby to jazdy quadami czy paintball. Wyjazd w teren nie będzie oczywiście płatny - zorganizuje go nam mój kolega który żyje offroadem od kilku lat. Więc zacznijmy najpierw wyboru miesiąca. w związku z powyższym zapraszam do głosowania w ankiecie : http://pickupklub.pl/viewtopic.php?p=15146#15146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dalsza dyskusja w podanym wyżej temacie. Ten temat zamykam. Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi