Bulli87 Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Witam Mam nie lada zagwozdke, otóż zaczynam rozglądać się za autem które głównie będzie mi służyło na dojazdy do pracy, autostradami, czasem 100km czasem 400km, nie wykluczone że czasami zabiorę żonę i psiaka (duzy piesel) na jakąś wycieczkę, stąd moje rozterki czy jakiś pick up z dużą kabina, czy może bardziej SUV? Myślę że benzyna z gazem będzie najrozsądniejszą opcją, budżet do ok 50K zł, co byście polecili? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Budżet nie za duży, w tych pieniądzach to RAM 3 gen (2002-2008), jak SUV to możesz próbować Grand Cherokee WK2 z pierwszych lat produkcji (2011-2013) z silnikiem 3.6 pentastar, troche większy Durango też z tym silnikiem (Bliźniacza konstrukcja samochodu do w/w Jeepa). Jak byś chciał 5.7 HEMI to trzeba trochę dołożyć czy to w Durango czy Grandzie. Jeśli potrafisz sam podłubać, ponaprawiać to możesz coś uszkodzonego z USA poszukać, zawsze młodszy rocznik w tych samych pieniądzach. Bulli87 1 Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulli87 Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego No właśnie RAM mi nie bardzo leży, Granda kiedyś miałem, Durango ciekawe, podoba mi się również Suburban, Sierra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi