donDonut Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Witam wszystkich, no i mam swoj powazniejszy problem w moim wozidle, zniknely swiatla mijania, postoj jest, prawwdopodobnie juz komus wczesniej padla jedna strona bo zauwazylem ze lampy byly zmostkowane, takze tak jak w temacie Gdzie moge kupic, najlepiej naprawic modul tipm do mojego rama. Edytowane 4 Stycznia przez donDonut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Gdzie możesz kupić..? tam, gdzie znajdziesz po P/N ze zdjęcia - trochę własnego wysiłku - nie naprawiamy Ci samochodu zdalnie A naprawa może polegać na wyczyszczeniu złącza - u mnie kiedyś przestały działać niektóre światła, poszukałem po stronach "hamburgerów z USA" i wystarczyło przeczyścić złącze - pilniki "iglaki" w dłoń, spray kontakt i samochód naprawiony. machony_1 1 Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donDonut Opublikowano 6 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Jak bym nie sprobowal to bym nie pisal, wiem ze jezdzi troche 3 gen w pl i wiem ze to ich bolaczka dlatego pytalem czy ktos moze zna miejsce gdzie to naprawiaja, wiem ze w usa sa dostepne od reki ale to w moim przypadku ostatecznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Jak z moim miałem problem to klepnąłem na allegro numer i było kilka sztuk Możesz szukać na OVOKO, na Litwie mają sporo części do amerykanów, często w cenach lepszych z przesyłką niż u nas, w razie zakupu dopłać "opłatę serwisową", to jest kilka złotych a masz wtedy prawo do zwrotu Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi