engel Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Hej ... engel a z kim to śmigałeś po Biedrusku z Poznania :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 7 Października 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Fajnie się tam bawicie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 ze Sławolem - oprocz dodgeow jezdzimy tez "szerokimi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 a na jeep.org'u jesteś z tym szerokim :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 jestem :-), aczkolwiek aktualnie w "remoncie", takze poki co sie nie udzielam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 :git: :d: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Wejherowskie - a jakże hehehe, no mimo ze od 11 lat w Poznaniu, ciagle i niezmiennie Kaszub z Wejherowa !!!! Na zlot przywioze flage kaszubska.. jak nie zapomne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 heh, no to masz przewage :-) uwaga w PS-ie trafna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogallo1234 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 hej panowie super sprawa!! mam jedno pytanie czy ten ram po liftingu jest wiekszy od tego z brush/grill "guardem" czy to tylko takie wrazenie?? czy własciciel tej maszyny moze wrzucic kilka fotek wiecej srodek idt ipt :D to sa zwykle 20?? ustawienia fabryczne czy cacko na "lifcie"?? w ile twoj big horn zbiera sie do setki??w tych ramkach po liftingu kombinowali cos z silnikami czy poporstu zmienili troche wyglad dzioba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 hej panowie super sprawa!! mam jedno pytanie czy ten ram po liftingu jest wiekszy od tego z brush/grill "guardem" czy to tylko takie wrazenie?? czy własciciel tej maszyny moze wrzucic kilka fotek wiecej srodek idt ipt :D to sa zwykle 20?? ustawienia fabryczne czy cacko na "lifcie"?? w ile twoj big horn zbiera sie do setki??w tych ramkach po liftingu kombinowali cos z silnikami czy poporstu zmienili troche wyglad dzioba?? Ok to odpowiadam: 1. nie - nic nie zmienialem - taka wersja 2. wydaje sie byc minimalnie wyzszy 3. srodek taki jak kazdy inny ram, aktualnie nie mam fotek ale jak zrobie to wrzuce 4. nie miezylem - ale silnik 5,7 hemi takze przypuszczam ze parametry najlepiej sprawdzic wg tabeli producenta 5. wg mnie nie (oprocz systemu MDS kktory jak wszyscy zgodnie twierdxza montowany pd 2006r) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi