bugta Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Fajne takie zabawy na sniegu, niestety ja nie wiem czy w tą zimę będe mógł sprawdzić swojego eFa na śniegu. Czekam na silnik ze stanów (po dłuższym zastanowieniu się co lepsze remont za około 5,5tyś czy też silnik za 8,5tyś z przebiegiem 33 tyś mil wybrałem w końcu nowy- stary silnik). Na razie zadawalam się jazdą Ex'em ale raczej po bardziej płaskim terenie bo Exik nie motany , więc na takie zabawy patrzę z zazdrością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Liczną macie tą ekipe!! Twój samochód to full size pick up w dosłownym tego słowa znaczeniu !!. Podoba mi się bardzo ! Pozdrawiam !:) Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 mario masz jakieś diff locki pozakładane ? Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 No niech tylko ktoś z rezerwatu zobaczy te foty, zwłaszcza nr 25 :mrgreen: Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek67 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mario a ja nic o tym nie wiedziałem niedobry chłopiec :pala: Cytuj Nissan Frontier 4,0l Kat 265KM 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 No to żeś wstrzymał resztę na pare minut :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nieźle. Tylko zastanawia mnie co tam takiego było ześ się tak ostro wkleił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 myśle , ze agresywne MT-ki ;-) Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 ...końcem końców łopaty w ruch... Bo dobra łopata zawsze rulezzz! :kasztan: Swoją drogą idzie się wkur... eee... zdenerwować jak do asfaltu brakło ze 3 metry :mrgreen: A tak wogóle to fajny fotoreportaż :up: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Piękne naprawde piekne Ja się pochawle jak jechałem na sylwestra w garniturku buty do kostek i puściłem sie taką drogą lekko na skróty. Efekt taki ze godzinkę kopania łapatą i znajomy znalazł jakiegos gościa z kateringu Jumperem i na kinetyku po paru mocniejszych szarpnieciach wyszedł. Jak widze Wasze zmagania to chyba pójde do koscioła się pomodlic ze sylwestra nie spedziłem na jakiejś polnej drodze a sniegu miałem po same zderzaki. Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 o jak ci po tym incydencie prędkość ładnie spała :):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 No właśnie, co tak zwolniłeś? :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 ale dzis odwalilem numer... tak mnie jeszcze eF nie zaskoczyl... http://www.youtube.com/watch?v=HYeqmswRyls Heh to taka zależność jest, że człowiek podczas otrząsania się jedzie wolniej :-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Wyskoczył z kolein i złapał śnieg prawą stroną? :-) Swoją drogą ładny zapis. Jak z wideorejestratora :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi