WIESLAW DODGE Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Witam mam problem z nagrzewnicą w ramie 1500 2004r. 3gen. dmuchawa dmucha tylko na twarz a bardzo znikomej części na nogi czy na szybę silniczki działają wszystkie cztery i słychać jak się dociskają. proszę o pomoc. Pozdrawiam Wiesław. Cytuj posiadam DODGE RAM 1500 SLT 5.7HEMI 2004r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 To że słychać mechanizmy nie znaczy że pracują jak należy. Jak zdemontujesz schowek i konsolę środkową to będziesz widział mechanizmy. Można odkręcić silniczki i sprawdzić ręcznie czy klapy pracują w pełnym zakresie Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIESLAW DODGE Opublikowano 29 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 witam ciebie dziękuję za podpowiedź. miałem to zdjęte i widziałem jak silniczki się obkręcały ale podejrzewam że mocowanie silnika w klapie mogło już się obłamać i klapa stoi w miejscu a silnik się kręci. a przy okazji słyszałem że pokrętłami można jeszcze to resetować jakoś ? Cytuj posiadam DODGE RAM 1500 SLT 5.7HEMI 2004r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Jeśli jest klimatronik to pewnie jest na to procedura, przy manualnej klimie nie znalazłem takiej procedury Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIESLAW DODGE Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 ok dzięki za podpowiedzi. pozdrawiam serdecznie . Cytuj posiadam DODGE RAM 1500 SLT 5.7HEMI 2004r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi