v8city Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witajcie panowie, Muszę się do czegoś przyznać - z gier samochodowych nie wyrosłem i chyba już nie wyrosnę. Ostatnio pojawiło się parę tytułów gdzie można spotkać RAMy /eFki i inne pickupy. Nie jestem pewien czy ktokolwiek jeszcze gra ale może ten post zachęci niektórych. Z tego co wiem to Mateusz (Jonko) czasem w coś pyka. . . Jak z resztą towarzystwa ? Dirt II Grabd Turismo IV - RAM robi miazgę w Kaliforni na Laguna Seca Grand Turismo V - gra vs rzeczywisty przejazd pozdrawiam ! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
dejwitt Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 jak nie gramy jak gramy, ja wlasnie nei moge sie doczekac przyjazdu do Polski bo czeka juz za mna Gran Tursimo 5 :> heheh Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
bugta Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ponoć faceci to takie duże dzieci. Ja nigdy chyba nie wyrosnę z gier video Cytuj
drug Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Sam nie gram w domu, ale jakby do towarzystwa to bardzo chętnie. Nie miałem takiej okazji 5 lat. Lubię gry, ale nie gram na codzień, bo nie jest to dla mnie forma rekreacji. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Gość Anonymous Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja gram od dzieciaka. Zaczęło się na ZX Spectrum jak byłem w 5 klasie podstawówki. Od zawsze moja najwieksza pasja to lotnictwo i od czasów ZX latam symulatorami aż po dziś dzień. Tylko, że dziś to już nie są gry a poważny symulatory stosowane w procesach szkoleniowych personelu latającego. Wiadomo, przy nieumiejętnym wykorzystywaniu do zastosowaniań profesjonalnych wyrabiają wiele złych nawyków, ale gdy to robić z głową i pod kontrolą można się szkolić w pewnym zakresie, np zrobić nalot na WTC - tzn zasymulować coś takiego i przygotować się na wiele wariantów zdarzeń. Nie będę was tu zanudzał filmami z YT symulatorów lotu , ale taki przykładzik mały jednej z nowszych produkcji symulatorów wojskowych symulator A10C: Firma zajmuje się miedzy innymi produkcją softu do sumulatórów misji dla sił powietrznych FR. Powiem w skrócie, że nie sposób nauczyć się obsługi takiej "gierki" w miesiąc ... czy nawet dwa :-P A takich kontrolerów używam do zabawy: kontroler widoku track IR i sterownice: 1.prawdziwa 2. i domowa Wracając do RAMów: http://www.youtube.com/watch?v=VUYY50G1ZKM Nie grywam już prawie w inne gry poza symulatorami lotu, ale też z samochodówek nie wyrosłem do końca :-D . GTA4 jest moim zdniem super , no i oczywiście Teset Drive Unlimited (ale nie ma Rama) Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 A tu też coś dla ambitnych maniaków lotnictwa. Flight Simulator X i jeden z tysięcy dodatków do niego - Boeing B17 Flying Fortress . Oczywiście wszystko działa. Wszystkie przyciski, przełączniki i dźwignie. Idealnie zasymulowana praca silników , co wodać doskonale na wskaźnikach w kokpicie. Cytuj
abtarster Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Bull...pozazdrościć i pogratulować pasji :-) jeśli chodzi o gry to głownie (nocami) gram w Battlefield bad Company 2 i czekam na TDU2 :-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/
Gość Anonymous Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Bull...pozazdrościć i pogratulować pasji :-) jeśli chodzi o gry to głownie (nocami) gram w Battlefield bad Company 2 i czekam na TDU2 :-) też czekam na TDU2. Mają być zabawy w terenie ;). Tylko samochody juchowe... np Ałdi Q7 :mrgreen: . Gdzie tym w teren :mrgreen: buhaha. Rozleci się na pierwszej dziurze :-P Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Procedura startowa i chacklista w A-10. :mrgreen: W stosunku do prawdziwego A10 różnice są minimalne. Dosłownie kilka szczegółów. Cytuj
v8city Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 @Dejwitt - witaj w klubie ! : ) Ja już GT5 piłowałem trochę - następny raz się chłopaki popisały - gra jest bardzo dobra i realistyczna. Daj znać to po sieci pościgamy się naszymi dostawczakami ;) @Bullterrier - respect. . . Zaraz Flight Simulator instaluje : ) Nie grałem w symulatory naście lat ! Jest tam tryb "laik" coś w stylu "Arcade" P.s. Mój były szef zarywa noce od paru lat na FS X ; )Widziałem po nim, że to musi być baaardzo wkręcające @Abtarster - a MOH Black Ops ? ! a TDU2 chyba może konkurować z GT5 choć emocjonalnie bliżej związany jestem z GT. . . p.s. dziś wpadłem na taką grę - jak na razie tylko na jutubie, ale zaraz poszukam w "sklepach" internetowych.. pozdrawiam ! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
bugta Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 @Abtarster - a MOH Black Ops ? ! a nie chodzi tu o Call of duty black ops Cytuj
v8city Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 :D:D COD Black Ops : ) chodzi chodzi. . . ostatnio za dużo premier dobrych było i się troszkę miesza to wszystko. COD na mnie wrażenie zrobił duże, od paru dni gram regularnie. MOH nowy też jest spoko ale mam go jedynie na PC a w tego typu gry wolę ze znajomymi przy PS. : ) Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
mudder Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 A mnie GT5 jakoś nie urzekła, model jazdy tępy, nie w każdy samochodzie jest wnętrze, evox czy jedziemy z manualną czy z automatyczną skrzynią ma zawsze 6 biegów, nie brzmi zupełnie jak evo 10 prowadzi się zupełnie inaczej i nie ma możliwości przełączania aktywnego dyfra centralnego, jest mnóstwo nie dociągnięć, generalnie gra by mogła ujść gdyby nie to że była zapowiadana jako nie wiadomo jaki wypas a jest przeciętna, aha i kolejną rzeczą która mnie wkurza to to że nie możliwości uślzgnięcią sprzęgła...po prostu jestem rozczarowany Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
dejwitt Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 no to kupilem rama w gran turismo hehe :) kiedy pogramy w sieci :)? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
Ram Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hJZNcE3Lnmw może auta nie nasze - ale warte do obejrzenia w temacie gier :D Cytuj Uwielbiam zapach napalmu o poranku...
Rekomendowane odpowiedzi