v8city Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witajcie panowie, Muszę się do czegoś przyznać - z gier samochodowych nie wyrosłem i chyba już nie wyrosnę. Ostatnio pojawiło się parę tytułów gdzie można spotkać RAMy /eFki i inne pickupy. Nie jestem pewien czy ktokolwiek jeszcze gra ale może ten post zachęci niektórych. Z tego co wiem to Mateusz (Jonko) czasem w coś pyka. . . Jak z resztą towarzystwa ? Dirt II Grabd Turismo IV - RAM robi miazgę w Kaliforni na Laguna Seca Grand Turismo V - gra vs rzeczywisty przejazd pozdrawiam ! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 jak nie gramy jak gramy, ja wlasnie nei moge sie doczekac przyjazdu do Polski bo czeka juz za mna Gran Tursimo 5 :> heheh Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ponoć faceci to takie duże dzieci. Ja nigdy chyba nie wyrosnę z gier video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Sam nie gram w domu, ale jakby do towarzystwa to bardzo chętnie. Nie miałem takiej okazji 5 lat. Lubię gry, ale nie gram na codzień, bo nie jest to dla mnie forma rekreacji. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja gram od dzieciaka. Zaczęło się na ZX Spectrum jak byłem w 5 klasie podstawówki. Od zawsze moja najwieksza pasja to lotnictwo i od czasów ZX latam symulatorami aż po dziś dzień. Tylko, że dziś to już nie są gry a poważny symulatory stosowane w procesach szkoleniowych personelu latającego. Wiadomo, przy nieumiejętnym wykorzystywaniu do zastosowaniań profesjonalnych wyrabiają wiele złych nawyków, ale gdy to robić z głową i pod kontrolą można się szkolić w pewnym zakresie, np zrobić nalot na WTC - tzn zasymulować coś takiego i przygotować się na wiele wariantów zdarzeń. Nie będę was tu zanudzał filmami z YT symulatorów lotu , ale taki przykładzik mały jednej z nowszych produkcji symulatorów wojskowych symulator A10C: Firma zajmuje się miedzy innymi produkcją softu do sumulatórów misji dla sił powietrznych FR. Powiem w skrócie, że nie sposób nauczyć się obsługi takiej "gierki" w miesiąc ... czy nawet dwa :-P A takich kontrolerów używam do zabawy: kontroler widoku track IR i sterownice: 1.prawdziwa 2. i domowa Wracając do RAMów: http://www.youtube.com/watch?v=VUYY50G1ZKM Nie grywam już prawie w inne gry poza symulatorami lotu, ale też z samochodówek nie wyrosłem do końca :-D . GTA4 jest moim zdniem super , no i oczywiście Teset Drive Unlimited (ale nie ma Rama) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 A tu też coś dla ambitnych maniaków lotnictwa. Flight Simulator X i jeden z tysięcy dodatków do niego - Boeing B17 Flying Fortress . Oczywiście wszystko działa. Wszystkie przyciski, przełączniki i dźwignie. Idealnie zasymulowana praca silników , co wodać doskonale na wskaźnikach w kokpicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Bull...pozazdrościć i pogratulować pasji :-) jeśli chodzi o gry to głownie (nocami) gram w Battlefield bad Company 2 i czekam na TDU2 :-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Bull...pozazdrościć i pogratulować pasji :-) jeśli chodzi o gry to głownie (nocami) gram w Battlefield bad Company 2 i czekam na TDU2 :-) też czekam na TDU2. Mają być zabawy w terenie ;). Tylko samochody juchowe... np Ałdi Q7 :mrgreen: . Gdzie tym w teren :mrgreen: buhaha. Rozleci się na pierwszej dziurze :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Procedura startowa i chacklista w A-10. :mrgreen: W stosunku do prawdziwego A10 różnice są minimalne. Dosłownie kilka szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 @Dejwitt - witaj w klubie ! : ) Ja już GT5 piłowałem trochę - następny raz się chłopaki popisały - gra jest bardzo dobra i realistyczna. Daj znać to po sieci pościgamy się naszymi dostawczakami ;) @Bullterrier - respect. . . Zaraz Flight Simulator instaluje : ) Nie grałem w symulatory naście lat ! Jest tam tryb "laik" coś w stylu "Arcade" P.s. Mój były szef zarywa noce od paru lat na FS X ; )Widziałem po nim, że to musi być baaardzo wkręcające @Abtarster - a MOH Black Ops ? ! a TDU2 chyba może konkurować z GT5 choć emocjonalnie bliżej związany jestem z GT. . . p.s. dziś wpadłem na taką grę - jak na razie tylko na jutubie, ale zaraz poszukam w "sklepach" internetowych.. pozdrawiam ! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 @Abtarster - a MOH Black Ops ? ! a nie chodzi tu o Call of duty black ops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 :D:D COD Black Ops : ) chodzi chodzi. . . ostatnio za dużo premier dobrych było i się troszkę miesza to wszystko. COD na mnie wrażenie zrobił duże, od paru dni gram regularnie. MOH nowy też jest spoko ale mam go jedynie na PC a w tego typu gry wolę ze znajomymi przy PS. : ) Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 A mnie GT5 jakoś nie urzekła, model jazdy tępy, nie w każdy samochodzie jest wnętrze, evox czy jedziemy z manualną czy z automatyczną skrzynią ma zawsze 6 biegów, nie brzmi zupełnie jak evo 10 prowadzi się zupełnie inaczej i nie ma możliwości przełączania aktywnego dyfra centralnego, jest mnóstwo nie dociągnięć, generalnie gra by mogła ujść gdyby nie to że była zapowiadana jako nie wiadomo jaki wypas a jest przeciętna, aha i kolejną rzeczą która mnie wkurza to to że nie możliwości uślzgnięcią sprzęgła...po prostu jestem rozczarowany Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 no to kupilem rama w gran turismo hehe :) kiedy pogramy w sieci :)? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hJZNcE3Lnmw może auta nie nasze - ale warte do obejrzenia w temacie gier :D Cytuj Uwielbiam zapach napalmu o poranku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi