Jadrek Opublikowano 12 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 Witam wszystkich, Mam pewien problem, otóż przyszedł czas na nieduży serwis w moim Ramie: - wymiana hamulca ręcznego - wymiana oleju, filtrów - wymiana wentylstora od nawiewu - wymiana oleju w skrzyni biegów - naprawa zamka centralnego w jednych drzwiach - wymiana tulei kabiny - tak powiedział mechanik. Naprawy wycenił na +/- 6500 z robocizna i 1500 za wymiane oleju w skrzyni. I moje pytanie brzmi tak: uciekac od tego mechanika i zabierać auto do ASU Serwis czy faktycznie tyle to może to kosztować? Dzięki za pomoc! Cytuj
wiewioor.fm Opublikowano 12 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 Poszukaj w internecie ile kosztują części, dołóż przynajmniej drugie tyle na robociznę i masz odpowiedź Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH],Dodge Charger [ERB] - w drodze, Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]
Rekomendowane odpowiedzi