Jadrek Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Witam wszystkich, Mam pewien problem, otóż przyszedł czas na nieduży serwis w moim Ramie: - wymiana hamulca ręcznego - wymiana oleju, filtrów - wymiana wentylstora od nawiewu - wymiana oleju w skrzyni biegów - naprawa zamka centralnego w jednych drzwiach - wymiana tulei kabiny - tak powiedział mechanik. Naprawy wycenił na +/- 6500 z robocizna i 1500 za wymiane oleju w skrzyni. I moje pytanie brzmi tak: uciekac od tego mechanika i zabierać auto do ASU Serwis czy faktycznie tyle to może to kosztować? Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Poszukaj w internecie ile kosztują części, dołóż przynajmniej drugie tyle na robociznę i masz odpowiedź Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] ( https://mubi.pl/id-5EGVDL 150zł taniej ubezpieczenie przy zakupie z MUBI.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi