Skocz do zawartości

zlot 18-19.10.2008 - zapisy

abok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

I oto chodziło.... :-)

Co dalej? Jak potwierdzamy 100% przybycie, itp? Pytam, bo może uda się uniknąć niejasnosci z pierwszej próby :oops:

Nissan Navara DC 2008

Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!!

www.speedliner.pl

• Administrator

Ja w czwartek wyjeżdzam na tydzień, bede 3 pażdziernika, więc albo wy zróbcie do tego czsu liste z potwierdzeniem na 100%, albo ja zrobie po przyjeździe. Mnie jako organizatora i uczestnika możecie wpisać na 100 % 8-) .

• Administrator
czyli co - opcja spotkania aktualna?? bo zaczynam planowac wszystko...

Oczywiście że wszystko aktualne, :-D ,

Plan spotkania pozostaje bez zmian, w czwartek podam Wam miejsce zbiórki, bo ciężko jest trafić, również w czwartek wieczorem bede prosił o potwierdzenie przyjazdu.

• Administrator

Miejsce spotkania Dłutów na stacji benzynowej. Jedyna w mieście.

godzina zbiórki 9.30 na maruderów czekamy do 10.00 kto sie spóżni kontakt na komórke do mnie: 604 24 67 01

Ze stacji pojedziemy konwojem na moją działke gdzie zrobimy krótką odprawe i szkolenie z roadboka.

Dziś odbyłem jazde próbną Wranglerem z odwróconą przekładnią kierowniczą :mrgreen: , zabawy bedzie co nie miara :twisted: . Quad też jest w gotowości. Pozostała część planu naszego zlotu znajduje się na początku tego tematu.

Aktualna lista chętnych:

1. Sebek

2. Abok

3. MKmario

4. Engel

5. bullterrier

6. Slawol

i być może:

Matee

Slawek cargo

Johnny

Jak jest ktoś jeszcze chętny to śmiało się dopisujcie. Tym razem I ZLOT PICKUPKLUB musi się odbyć. 8-)

P.S

Jestem w posiadaniu Hypertech Programer do Dodga Rama z rocznika 2003 2004 2005 , 5,7 Hemi. Można nim sprawdzić, wykasować błędy, zmienić wielkość kół, podkręcić silnik, czy zmienić charkterystyke pracy skrzyni biegów.

kto bedzie chciał będziemy mogli podpiąć i się pobawić :twisted:

• Administrator

No właśnie, proszę o potwierdzenie jutrzejszego przyjazdu.

Wszsytko jest juz przygotowane, naklejki, pucharki, trasa, konkurencje oesowe jak i ognisko z kiełbaskami.

Paweł bulterrier zadeklarował 100 % przybycie więc jest nas już 3 na 100%

Abok , Engel, Slawol i inni deklarować mi się tutaj :twisted: , ale to już :!:

• Administrator
no niezle - w kropce jestem, nie wiem co robic, ludzie okreslcie sie bo ja planuje wyjazd dzisiaj i nie wiem czy jechac czy nie... :-/

Przyjezdzaj i nie zastanawiaj się, z mojego miasta bedzie nowe L-200 wiec juz sa 4 pickupy

Wygląda to podobnie jak w sierpniu, wszsyscy na forum wejda wieczorem i potwierdza przyjazd.

Paweł potwierdził mi juz telefonicznie swój przyjazd

a pogoda ma byc dobra, ma nie padac :-)

No i po zlocie...

Było zaje...fajnie,

Ci którzy byli widzieli i przezyli, ci których nie było NIECH ŻAŁUJĄ !!! a w szczególności powinni żałować Ci którzy być mieli i... chcieli, ale ich nie było.

A teraz konkretnie.

WIELKIE DZIĘKI DLA SEBASTIANA I MARZENY !!!!

Wkład pracy w PROFESJONALNE przygotowanie rajdu, WKŁAD SERCA aby to wszystko się odbyło i zadziałało, wkład KASY - bo to także, aby było miło przyjemnie i wesoło, poświęcone lusterko i kawałek drzwi, rozryte pole z rzepakiem czy inną trawą, ... nie sposób opisać wszystkiego co organizatrzy dla nas przygotowali... puchary, itinerer, jazda Jeepmnietym.. ale tak na powaznie :-_) (cos mu się z przekłądnią porobiło i Wrangler kręcił kołami inaczej niż nakazywała by to logika) , zabawa na Quadzie, zdjęcia, kiełbaski, piffo, grill, kaszanki, ogorce.... ach nie wiem co jeszcze a na pewno zapomniałem z wrażenia wiele...

Generalnie, Admiralnie, i w ogóle.. SUPER !!!!

Straty... są, a jakże - muszą być - inaczej wskazywało by że było "lajtowo", ale podsumowanie jednoznacznie na 6+ w pięciostopniowej skali !!!

DZIĘKUJĘ !!!

i pozdrawiam, czekając na foty

g.

• Administrator

I ZLOT PICKUP KLUB POLSKA - już za nami, nieodwracalnie. :-(

ENGEL jako jedyny uratował honor forumowiczów i stawił się zgodznie z deklaracją.

Ogromne podziękowania dla niego za przyjazd jak i wielkie uznanie za nawigowanie, czytanie roadbooka, prowadzenie swojego Pickupa. Przyjechał sam z wiadomych dla nas względów.

Kolejne podzienkowania dla Krzysztofa wraz z Anitą których nie trzeba było długo namawiać i zjawili się swoim nowiótkim L-200 by taplać sie w błotku i wspólnie bawić na całej przygotowanej trasie.

Myśle że knkurencje Wranglerem i Quadem przysworzyły dodatkowcyh atrakcji, a kiełbaska z ogniska smakowała ;-)

Kolejny Zot zorganizujemy w przyszłym roku w innym miejscu Polski, żeby inni tym razem mieli bliżej dojechać.

Jesze raz dziękuje za mile spedzoną sobote :-D

FOTY I ZLOT PICKUPKLUB

bateria nam nie wytrzymała do końca, reszte fotek ma Engel

• Administrator
... przyznajcie ze L200 loilo wam tylki w terenie :D

hehe, tą Japonie "L-200" musieliśmy na kinetyku wyciagać :mrgreen: ,

generalnie wszystkie auta spisywały się wyśmienicie, jedyny problem to nasze seryjne opony które szybko zaklejały sie błotkiem. Była też weryfikacja Engelowskiego zderzaka :mrgreen: , nakładka od spodu okazała się zbędna i powedrowała na pake.

Kolejny ból to brak zaczepów do wyciągania :-( , trzeba coś pomyśleć na następny ZLOT

Ja chciałem i to bardzo.. mi też przykro, że nie byłem ale miałem wrócić w piątek z Włoch i szczelił mi gdzies w makarońskiej dziczy przewód od wspomagania i szybkie Assistance Nissana zdobyło do już w poniedziałek, czyli po wszystkim. Stasznie żałuję.

Nissan Navara DC 2008

Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!!

www.speedliner.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Jeśli chcesz korzystać z forum musisz zaakceptować powyższeWarunki użytkowania.