abok Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 INFO O ZLOCIE A więc ustalmy 18-19 X. Kto się pisze? [edit MKm] Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Mi pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Ja się piszę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Września 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 oczywiście że odpowiada :-D i tylu chetnych - BRAWO :git: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 I oto chodziło.... :-) Co dalej? Jak potwierdzamy 100% przybycie, itp? Pytam, bo może uda się uniknąć niejasnosci z pierwszej próby :oops: Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 23 Września 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ja w czwartek wyjeżdzam na tydzień, bede 3 pażdziernika, więc albo wy zróbcie do tego czsu liste z potwierdzeniem na 100%, albo ja zrobie po przyjeździe. Mnie jako organizatora i uczestnika możecie wpisać na 100 % 8-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek cargo Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Witam. Nie odzywałem się dotychczas co do nowego terminu ponieważ mogą zajść nieoczekiwane zmiany w moich wolnych weekendach. (jak zwykle praca) Jeśli można, to na razie lista rezerwowa. Pozdr. Slawek Czasami jeżdżę sobie - trochę tu , trochę tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Miejsce Pabianice :?: Póki co to lista rezerwowych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 No to chyba w końcu się coś uda :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 No to tak 1. Sebek 2. Abok 3. MKmario 4. Engel 5. bullterrier i być może: Matee Slawek cargo Johnny nie jest źle :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Powiniene byc jeszcze jeden dodge - fufnfel z Poznania - Slawol - poki co sie zdeklarowal, takze dopisuje : 1. Sebek 2. Abok 3. MKmario 4. Engel 5. bullterrier 6. Slawol i być może: Matee Slawek cargo Johnny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Super :up: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Zapowiada się coraz ciekawiej Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 no mysle ze inaczej byc nie moze... troche sciema bylaby teraz wszystko odkrecac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 to potwierdzamy ostatecznie. 4 załogi bądą na pewno. Sebek, Engel i MKmario i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Października 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 czyli co - opcja spotkania aktualna?? bo zaczynam planowac wszystko... Oczywiście że wszystko aktualne, :-D , Plan spotkania pozostaje bez zmian, w czwartek podam Wam miejsce zbiórki, bo ciężko jest trafić, również w czwartek wieczorem bede prosił o potwierdzenie przyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 16 Października 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Miejsce spotkania Dłutów na stacji benzynowej. Jedyna w mieście. godzina zbiórki 9.30 na maruderów czekamy do 10.00 kto sie spóżni kontakt na komórke do mnie: 604 24 67 01 Ze stacji pojedziemy konwojem na moją działke gdzie zrobimy krótką odprawe i szkolenie z roadboka. Dziś odbyłem jazde próbną Wranglerem z odwróconą przekładnią kierowniczą :mrgreen: , zabawy bedzie co nie miara :twisted: . Quad też jest w gotowości. Pozostała część planu naszego zlotu znajduje się na początku tego tematu. Aktualna lista chętnych: 1. Sebek 2. Abok 3. MKmario 4. Engel 5. bullterrier 6. Slawol i być może: Matee Slawek cargo Johnny Jak jest ktoś jeszcze chętny to śmiało się dopisujcie. Tym razem I ZLOT PICKUPKLUB musi się odbyć. 8-) P.S Jestem w posiadaniu Hypertech Programer do Dodga Rama z rocznika 2003 2004 2005 , 5,7 Hemi. Można nim sprawdzić, wykasować błędy, zmienić wielkość kół, podkręcić silnik, czy zmienić charkterystyke pracy skrzyni biegów. kto bedzie chciał będziemy mogli podpiąć i się pobawić :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 17 Października 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 No właśnie, proszę o potwierdzenie jutrzejszego przyjazdu. Wszsytko jest juz przygotowane, naklejki, pucharki, trasa, konkurencje oesowe jak i ognisko z kiełbaskami. Paweł bulterrier zadeklarował 100 % przybycie więc jest nas już 3 na 100% Abok , Engel, Slawol i inni deklarować mi się tutaj :twisted: , ale to już :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 17 Października 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 no niezle - w kropce jestem, nie wiem co robic, ludzie okreslcie sie bo ja planuje wyjazd dzisiaj i nie wiem czy jechac czy nie... :-/ Przyjezdzaj i nie zastanawiaj się, z mojego miasta bedzie nowe L-200 wiec juz sa 4 pickupy Wygląda to podobnie jak w sierpniu, wszsyscy na forum wejda wieczorem i potwierdza przyjazd. Paweł potwierdził mi juz telefonicznie swój przyjazd a pogoda ma byc dobra, ma nie padac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 bede bede... Slawk -czekam na jego potwierdzenie. Sorki - ale bylem poza siecia, a myslalem ze 3 razy pottwierdzxanie wystarczy -ale niech tam... jest i czwarty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 No i po zlocie... Było zaje...fajnie, Ci którzy byli widzieli i przezyli, ci których nie było NIECH ŻAŁUJĄ !!! a w szczególności powinni żałować Ci którzy być mieli i... chcieli, ale ich nie było. A teraz konkretnie. WIELKIE DZIĘKI DLA SEBASTIANA I MARZENY !!!! Wkład pracy w PROFESJONALNE przygotowanie rajdu, WKŁAD SERCA aby to wszystko się odbyło i zadziałało, wkład KASY - bo to także, aby było miło przyjemnie i wesoło, poświęcone lusterko i kawałek drzwi, rozryte pole z rzepakiem czy inną trawą, ... nie sposób opisać wszystkiego co organizatrzy dla nas przygotowali... puchary, itinerer, jazda Jeepmnietym.. ale tak na powaznie :-_) (cos mu się z przekłądnią porobiło i Wrangler kręcił kołami inaczej niż nakazywała by to logika) , zabawa na Quadzie, zdjęcia, kiełbaski, piffo, grill, kaszanki, ogorce.... ach nie wiem co jeszcze a na pewno zapomniałem z wrażenia wiele... Generalnie, Admiralnie, i w ogóle.. SUPER !!!! Straty... są, a jakże - muszą być - inaczej wskazywało by że było "lajtowo", ale podsumowanie jednoznacznie na 6+ w pięciostopniowej skali !!! DZIĘKUJĘ !!! i pozdrawiam, czekając na foty g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Października 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 I ZLOT PICKUP KLUB POLSKA - już za nami, nieodwracalnie. :-( ENGEL jako jedyny uratował honor forumowiczów i stawił się zgodznie z deklaracją. Ogromne podziękowania dla niego za przyjazd jak i wielkie uznanie za nawigowanie, czytanie roadbooka, prowadzenie swojego Pickupa. Przyjechał sam z wiadomych dla nas względów. Kolejne podzienkowania dla Krzysztofa wraz z Anitą których nie trzeba było długo namawiać i zjawili się swoim nowiótkim L-200 by taplać sie w błotku i wspólnie bawić na całej przygotowanej trasie. Myśle że knkurencje Wranglerem i Quadem przysworzyły dodatkowcyh atrakcji, a kiełbaska z ogniska smakowała ;-) Kolejny Zot zorganizujemy w przyszłym roku w innym miejscu Polski, żeby inni tym razem mieli bliżej dojechać. Jesze raz dziękuje za mile spedzoną sobote :-D FOTY I ZLOT PICKUPKLUB bateria nam nie wytrzymała do końca, reszte fotek ma Engel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Gratuluję udanej imprezy i żałuję, że mnie nie było :-( Mam nadzieję, że na przyszłym zlocie się zjawię. pozdrawiam Jarek Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Października 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 ... przyznajcie ze L200 loilo wam tylki w terenie :D hehe, tą Japonie "L-200" musieliśmy na kinetyku wyciagać :mrgreen: , generalnie wszystkie auta spisywały się wyśmienicie, jedyny problem to nasze seryjne opony które szybko zaklejały sie błotkiem. Była też weryfikacja Engelowskiego zderzaka :mrgreen: , nakładka od spodu okazała się zbędna i powedrowała na pake. Kolejny ból to brak zaczepów do wyciągania :-( , trzeba coś pomyśleć na następny ZLOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Ja chciałem i to bardzo.. mi też przykro, że nie byłem ale miałem wrócić w piątek z Włoch i szczelił mi gdzies w makarońskiej dziczy przewód od wspomagania i szybkie Assistance Nissana zdobyło do już w poniedziałek, czyli po wszystkim. Stasznie żałuję. Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi