snow Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam Wszystkich, Miałem okazję już się kiedyś witać, ale zagubiony login spowodował, że witam się ponownie. Aktualnie Chevrolet S-10 2.5 1st gen. Jednak ze względu na przyszłoroczne plany, muszę niestety go zmienić- żal laleczki do użytku "budowlanego". Jako że jestem wielkim fanem 1st genów, jeżeli ktoś ma jakieś pytania odnośnie tej konstrukcji- postaram się pomóc (na tyle na ile sam rozbierałem chevika i na ile przecztałem na amerykańskim s10forum). Pozdrawiam, Snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witamy. A co chcesz kupić jako następca S10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witamy.A co chcesz kupić jako następca S10 ? Forda Mondeo :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snow Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie mondeo ;-) Kolejną esdziesiątkę ;-). Po prostu kolejny projekt, ale dopiero za jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Witamy.A co chcesz kupić jako następca S10 ? Forda Mondeo :mrgreen: No co? Ważne, że Ford :mrgreen: Spadłbyś z krzesła Mudder, jakbyś wiedział co kupiłem sobie, żeby przejeździć zimę.... :mrgreen: Snow - witamy zatem ponownie na forum. Zanim sprzedasz, wrzuć trochę fotek do forumowej galerii pickupów. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Witamy.A co chcesz kupić jako następca S10 ? Forda Mondeo :mrgreen: No co? Ważne, że Ford :mrgreen: Spadłbyś z krzesła Mudder, jakbyś wiedział co kupiłem sobie, żeby przejeździć zimę.... :mrgreen: Snow - witamy zatem ponownie na forum. Zanim sprzedasz, wrzuć trochę fotek do forumowej galerii pickupów. Coś tam kiedyś wspominałeś o focusie jak dobrze pamiętam :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi