snow Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam Wszystkich, Miałem okazję już się kiedyś witać, ale zagubiony login spowodował, że witam się ponownie. Aktualnie Chevrolet S-10 2.5 1st gen. Jednak ze względu na przyszłoroczne plany, muszę niestety go zmienić- żal laleczki do użytku "budowlanego". Jako że jestem wielkim fanem 1st genów, jeżeli ktoś ma jakieś pytania odnośnie tej konstrukcji- postaram się pomóc (na tyle na ile sam rozbierałem chevika i na ile przecztałem na amerykańskim s10forum). Pozdrawiam, Snow Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Witamy. A co chcesz kupić jako następca S10 ? Cytuj
mudder Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Witamy.A co chcesz kupić jako następca S10 ? Forda Mondeo :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
snow Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie mondeo ;-) Kolejną esdziesiątkę ;-). Po prostu kolejny projekt, ale dopiero za jakiś czas... Cytuj
japacz Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Witamy.A co chcesz kupić jako następca S10 ? Forda Mondeo :mrgreen: No co? Ważne, że Ford :mrgreen: Spadłbyś z krzesła Mudder, jakbyś wiedział co kupiłem sobie, żeby przejeździć zimę.... :mrgreen: Snow - witamy zatem ponownie na forum. Zanim sprzedasz, wrzuć trochę fotek do forumowej galerii pickupów. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
mudder Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Witamy.A co chcesz kupić jako następca S10 ? Forda Mondeo :mrgreen: No co? Ważne, że Ford :mrgreen: Spadłbyś z krzesła Mudder, jakbyś wiedział co kupiłem sobie, żeby przejeździć zimę.... :mrgreen: Snow - witamy zatem ponownie na forum. Zanim sprzedasz, wrzuć trochę fotek do forumowej galerii pickupów. Coś tam kiedyś wspominałeś o focusie jak dobrze pamiętam :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi