dejwitt Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Panowie a moze miedzy swietami jak dopisze pogoda bysmy sie wspolnie dodgami i fordami wybrali na narty w gory? laczac narty i maly spocik oczywiscie :> Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Pomysł bardzo fajny !!! Ja z rodzinka wybiorę sie najprawdopodobniej do Czech bo mamy niedaleko a i stoki takie w miare na nasze skromniutkie mozliwości, no i oczywiście ceny chyba tez bardziej przystępne jak w polsce. Jeśli by ktos chciał sie dołaczyc to zapraszamy Najczęściej jeżdziliśmy do Bohemaland w Zlatych Horach http://www.czecot.pl/narciarstwo/520_bohemaland-zlate-hory ale w okolicy jest jeszcze sporo innych ośrodków i górek Pozdrawiam Tritrans Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Ja teraz od 01-06 Grudnia jestem w Zakopanem z małżonką :-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 No to może nawet śnieg bedziesz miał. Czy my jakos niedawno nie mijalismy sie gdzies między Opolem a Nysą ? ja mam białego Ramika Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 To byłeś Ty ? :-) miło Cię poznać. Stałem w korku wtedy a Ty przejeżdżałeś bulgocząc przyjemnie :) Sosnówka to Twoje rozumiem ;) I podobno mamy tego samego gazownika ;) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kolego "dejwit", ja na narty się piszę, ale dopiero od nowego roku. Meteorolodzy zapowiadają, że zima będzię snieżna więc warunki zapowiadają się całkiem niezłe np na Czantorii. Mamy do siebie blisko, także jestem otwarty na propozycje. Pokaże przy okazji czerwone kierunki - przerabiałem je u Grzegorza do którego dałeś mi kontakt za co serdecznie dziękuję. Pozdr Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ja na narty zawsze bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 ja moze nie na narty ale planuje pobyt w zakopcu, nie wiem tylko czy nie za pozno na takie planowanie ;-)Jak planujesz sylwester to raczej za późno :mrgreen: choć nigdy nie wiadomo :mrgreen: Jak nie będę dymał w robocie w tym czasie to się chętnie spotkam z gawiedzią forumową :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ja jeździc na nartach nie umie... :-( :-( :-( Ale jeśli będę miał opieke dla moich dwóch małych gwiazd, to chętnie pojadę.. :-P :-) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kolego "dejwit", ja na narty się piszę, ale dopiero od nowego roku. Meteorolodzy zapowiadają, że zima będzię snieżna więc warunki zapowiadają się całkiem niezłe np na Czantorii. Mamy do siebie blisko, także jestem otwarty na propozycje. Pokaże przy okazji czerwone kierunki - przerabiałem je u Grzegorza do którego dałeś mi kontakt za co serdecznie dziękuję. Pozdr spoko zawsze o uslug, ale to mam rozumiec ze przerobiles na oryginaly czyli na czerwone kierunki cyz z czerwonych kierunkow na pomaranczowe :>....kogut bedziemy cie uczyc hehe nigdy nie jest zapozno na nauke :)...ja pewnie od swiat az do 3 kroli jestem w kraju i bardzo chetnie bym widzial w tym terminie jakis spocik zeby mozna bylo sie na zywca poznac :) a spocik polaczony z nartami(w moim przypadku snowbordem) super pomysl mysle :)))) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jak planujesz sylwester to raczej za późno sylwester mam gdzies - bardziej o nocleg chodzi... no ja właśnie o noclegu w tym terminie pisałem :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 To byłeś Ty ? :-) miło Cię poznać. Stałem w korku wtedy a Ty przejeżdżałeś bulgocząc przyjemnie :) Sosnówka to Twoje rozumiem ;) I podobno mamy tego samego gazownika ;) NIE mijaliśmy sie gdzies pod Nysą a Sosnówka nie jest moja ja zajmuje sie transportem www.tritrans.eu No i gazownika mam z Czestochowy Ale z chęcia poznał bym kogos kto by podszlifował lub pozmieniał troszke to co mam ale z doświadczenia to wiem ze "dobrego "gazownika nie ma to tylko legenda hehe Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 A to w takim razie wybacz. Ale mijabke z białym Ramem pamietam :) nieczesto się to zdarza :) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 no to co jakis maly spocik miedzy swietami gdzies(oczywiscie mowi do poludniowcow bo tak najrealistyczniej :) ) na slasku? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja prawdopodobnie będe w Myślenicach w tym czasie :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja na narty zawsze :) i wszędzie :) czekam na rozwinięcie tematu ja się dostosuje Dejwitt świetny pomysł Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Na narty się piszę !! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Narty odpadaja, ja ledwie na nogach chodzę, a o nartach ... pomarzyć? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Co wy wszyscy z tymi nartami? A spotkać się i nachlać i dyskusjować do rana to jest wyzwanie! A poza tym: Snowboarders rulezz :twisted: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 AdAm ja tez na snowboardzie hehe :)...na chlanie jeszcze przyjdzie czas :) mysle ze mozemy sie ustawic na srode miedzy swietami :) jak ktos ma lepsza propozycje to prosze, i gdzie zywiecki czy wislowy? :> Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja śmigam na deskach, ale w tym roku całkowicie odpadam z wszystkiego, Brak czasu! Ale od przyszłego roku chętnie, a najchętniej w alpy, jakbyście chcieli. Poszalałbym na deskach i po alpejskich drogach. Mam nadzieję, że Dejwitt nas gdzieś poprowadzi. Jak będą chętni to bardzo podoba mi się pomysł wyjazdu łączącego białe szaleństwo na stokach i na drogach (oraz bezdrożach) Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi