Qba Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam jestem z WLKP - okolice Poznania. Od paru tygodni śmieje mi się papa jak otwieram okno i patrzę na swojego złotego RAMA 5,7 HEMI 2006rok - spełniłem swoje marzenie :!: Nie miałem nigdy lepszego samochodu, i chyba oprócz nowszego modelu RAMA to nie ma lepszego wózka na tym globie ;) z forum korzystam już od dłuższego czasu, ale teraz po zakupie chciałem oficjalnie dołączyć do grona amerykańskich pełnowymiarowych pickup-ów ;) pozdrawiam Qba parę fotek [/img] [/img] Cytuj PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 cichy ze środy? Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 zory witaja :)...prawy twoj kolor robi sie popularny :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 tak jest :D a my się znamy :?: :-D Cytuj PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 a znamy sie ? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 dejwitt, Qba chyba się z pit373 zna ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam z mazowsza !!! :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Pozdrowienia z Wybrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam z Wągrowca:) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 tak jest :D a my się znamy :?: :-D a tak mi się skojarzyło z niezniszczalnych 2oo. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam kolegę!!. O ile się się myle, mamy już trzy beżowe ram'y na forum. Gratuluje wyboru !! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 tak jest :D a my się znamy :?: :-D a tak mi się skojarzyło z niezniszczalnych 2oo. tak jest Oprócz Dodgem napierdzielam jeszcze na VTXie 1800, Bandicie 1200 i RM-Z 450 (którą dumnie będe woził Dodgem do lasu ;) ) jeszcze raz witam wszytkich :raca: Cytuj PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witamjestem z WLKP - okolice Poznania. Od paru tygodni śmieje mi się papa jak otwieram okno i patrzę na swojego złotego RAMA 5,7 HEMI 2006rok - spełniłem swoje marzenie :!: Nie miałem nigdy lepszego samochodu, i chyba oprócz nowszego modelu RAMA to nie ma lepszego wuzka na tym globie ;) z forum korzystam już od dłuższego czasu, ale teraz po zakupie chciałem oficjalnie dołączyć do grona amerykańskich pełnowymiarowych pickup-ów ;) pozdrawiam Qba Witam! Cóż nie będę Cię wyprowadzał z matrixa :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam! Cóż nie będę Cię wyprowadzał z matrixa Wiedziałem..... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 OT o V10 jest przeniesione do działu Dodge w temacie Tough V10. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 No i Gdynia Wita!! Ładniusi - zupełnie jak mój, tyle że ja mam wersję Black :) Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi