Florekgd Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Zacznę od tego, że auto stało 8 lat. Po podłączeniu prądu -BRAK możliwości wyjęcia kluczyka, ale lewarkiem zmiany biegów (na włączonej stacyjce) mogłem zmieniać biegi co się wyświetlało na cyferblacie. Teraz gdy go odpaliłem nie mogę tego lewarka ruszyć z pozycji-P. Lewarek od zmiany biegów mam w kolumnie kierowniczej. Ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Może jest problem z blokadą wybieraka sterowaną pedałem hamulca. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florekgd Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Hej. Dzięki , ale jak to stwierdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florekgd Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca hej. Problem stacyjki ogarnięty. Niestety skrzynia biegów po wybraniu biegu nie drgnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi