Johnny Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 cześć wszystkim.jestem szczęśliwym posiadaczem RAMa drugiej generacji i z przyjemnością dołącze do grona forumowiczów miłośników pickupów.pozdrawiam ;-) Cytuj Dodge RAM 1500 5.9l 4WD EXT CAB Laramie Slt 2001 r
Gość Anonymous Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Dżona już znam :) i powiem tyle, że jest on pierwszym znanym mi w kraju uzytkownikiem RAMa zgodnie z :2piwo: jego przeznaczeniem. RAM to fura dla farmera... 8-) A johny to wlasnie prawdziwy farmer. My wozimy powietrze , ewentualnie zabawki... a Dżon wozi to co trzeba :luz: Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Tomi tylko mi sie nie pokazuj bez RAMA :pala: , Masz u mnie specjalne względy przez twojego RAMa 2 generacji... :git: Cytuj
Johnny Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 dzieki za pochlebstwa bullterrier :-) staram sie wykorzystywać maszyne w gospodarstwie jak rancherzy zza wielkiej wody,ale jestem tylko zwykłym chłopem z mazur ;-) mam pytanie do Tomiego o orurowanie:czy miałeś je przed zakupem auta czy sam montowałeś? też mnie takie interesuja szczególnie na pake Cytuj Dodge RAM 1500 5.9l 4WD EXT CAB Laramie Slt 2001 r
rogallo1234 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 jony moge cie prosic zebys mi troszke napisał o tym jak jezdzi sie ramem 2 gen?? co prawda planuje na poczatek kupic rama 3 gen z silnikiem hemi ale mam nadzieje ze po kilku miesiacac sprwie mu kolege 2 gen z legendarnym silnikiem cumminsa Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Wszystkie cumminsy i V10 to wersje Heavy Duty . HDekami sie jeździ mało komfortowo bez obciażenia. Ale CTD to jest to. Pojazd dla prawdziwych twardzieli, i prawdziwych madafaka :twisted: Cytuj
rogallo1234 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 sory nie czaje tak do konca co to jest ctd?? :roll: cummins turbo diesel?? Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Tak, dokładnie. Takiego akronimu często używają amerykanie . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi