Johnny Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 cześć wszystkim.jestem szczęśliwym posiadaczem RAMa drugiej generacji i z przyjemnością dołącze do grona forumowiczów miłośników pickupów.pozdrawiam ;-) Cytuj Dodge RAM 1500 5.9l 4WD EXT CAB Laramie Slt 2001 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Siemka Johnny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Dżona już znam :) i powiem tyle, że jest on pierwszym znanym mi w kraju uzytkownikiem RAMa zgodnie z :2piwo: jego przeznaczeniem. RAM to fura dla farmera... 8-) A johny to wlasnie prawdziwy farmer. My wozimy powietrze , ewentualnie zabawki... a Dżon wozi to co trzeba :luz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Tomi tylko mi sie nie pokazuj bez RAMA :pala: , Masz u mnie specjalne względy przez twojego RAMa 2 generacji... :git: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 dzieki za pochlebstwa bullterrier :-) staram sie wykorzystywać maszyne w gospodarstwie jak rancherzy zza wielkiej wody,ale jestem tylko zwykłym chłopem z mazur ;-) mam pytanie do Tomiego o orurowanie:czy miałeś je przed zakupem auta czy sam montowałeś? też mnie takie interesuja szczególnie na pake Cytuj Dodge RAM 1500 5.9l 4WD EXT CAB Laramie Slt 2001 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogallo1234 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 jony moge cie prosic zebys mi troszke napisał o tym jak jezdzi sie ramem 2 gen?? co prawda planuje na poczatek kupic rama 3 gen z silnikiem hemi ale mam nadzieje ze po kilku miesiacac sprwie mu kolege 2 gen z legendarnym silnikiem cumminsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Wszystkie cumminsy i V10 to wersje Heavy Duty . HDekami sie jeździ mało komfortowo bez obciażenia. Ale CTD to jest to. Pojazd dla prawdziwych twardzieli, i prawdziwych madafaka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogallo1234 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 sory nie czaje tak do konca co to jest ctd?? :roll: cummins turbo diesel?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tak, dokładnie. Takiego akronimu często używają amerykanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi