cerbera Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam wszystkich maniaków pikapów. W poniedziałek chyba stane sie posiadaczem Forda F- 350. Mam nadziej ze bedzie to miłość na dłużej. Osobiscie podoba mi toyota tundra ale ramem tez bym nie pogardził. Pikapa potrzebuje bo rodzinka sie powiekszyła i pare piesków przybyło :twisted: tj bullterierków wiec musze je gdzies wozic a bagaznik kombi to jakas porazka.Ostatnie dwa auta to jeep commander i legasy combi.Pozdrawiam wszystkich z całej polski i krakowa. :-P Cytuj L 200 178hp ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witamy kolegę. Widzę że mamy wspólne zainteresowania - bullterriery i ciężkie pickupy ;) btw jak sie napalasz na eFa super duty to o Tundrze nawet nie myśl ;-) ... to delikatna zabwka. Jak truck to tylko heavy(super) duty 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerbera Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 tak to moje stado :twisted: Cytuj L 200 178hp ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ładne miniaturki. Też się kiedyś strasznie napalałem na minibulla, ale cena mnie zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlongV8 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ale numer.Ten po lewej ma takie spojrzenie jak właściciel ( tak samo brwi im się układają) :mrgreen: a ten po prawej jak ja. :mrgreen: I ten po lewej wygladą że najpierw myśli co robi a ten po prawej najpierw robi co mysli :mrgreen: A te małe to na przkąske? A co będzie jak one w nocy będą głodne ? A ty śpisz ?.... :mrgreen: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam kolejnego forumowicza z Królewskiego Stołecznego Miasta Kraków :mrgreen: I do tego przyszłego posiadacza Forda :up: Od razu nam się statystyka na forum poprawi :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 witaj kolego :) a napisz jak mozesz(moze w innym topicu) cos na temat tej rasy? bo jak wszyscy wiedza nie ciesza sie dobra opinia(pewnie zpowodowane to jest tym ze trafiaja przewaznie do niedopowiedzialnych ludzi)... bede wdzieczny :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam kolegę !! Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam serdecznie piękne psiska :D Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Aloha!! fajnie że ford ale proszę nie wymieniaj forda wśród rama i tfu tundry :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Aloha!!fajnie że ford ale proszę nie wymieniaj forda wśród rama i tfu tundry :mrgreen: Ażżżż Ty Ty. Wiedziałem , że jak sie pojawisz to będziesz jad sączył........... z zazdrości oczywiście :mrgreen: Weź że kup sobie tego Dodża i przestań już narzekać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witamy serdecznie. Mudder, na szczęście przy literowaniu słów nikt nigdy nie powie eF jak Dodge, a znasz opinie o autach na F :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerbera Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 I znów to samo fajny ford f150 naped tylko na tył....... :-/ zostane chyba drifterem :-P Cytuj L 200 178hp ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 I znów to samo fajny ford f150 naped tylko na tył....... :-/ zostane chyba drifterem :-P nie wiem jak fordem ale dodgem na mokrym nigdy za wiele dobrego driftu :> Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerbera Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 No szukamy dalej :twisted: [ Dodano: 2012-11-05, 07:56 ] Witam kolegów poraz kolejny po 2 latach. Przyszedł ten czas bo on musiał przyjść przecież i teraz pickup potrzebny na gwałt i wymówki żadnej nie bedzie. Kiedyś zastanawiałem sie na fordem ale teraz raczej bede szukał tundry ew moze rama w nowej budzie. Jeśli macie cos ciekawego na oku to prosze o info bo na aledrogo słabo z ofertami... Cytuj L 200 178hp ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi