GlongV8 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Dodge-Ram-1500-OFF-ROAD-04-RAM-1500-QUAD-HEMI-LIFTED-20in-WHEELS-LEATHER-CLEAN-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2eb1423850QQitemZ200542402640QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks Znalazłem i podoba mi się.Lekko zmotany,Siedzenie kierowcy lekko wytarte (w sumie jak u mnie teraz) 4x4 jest..Co myślicie o cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 To zmotanie to takie nie za bardzo :-/ . Ale wygląda przyzwoicie. Cena też ok... no może nie za niska ;-) . Glong jak chcesz się pobawić w terenie i w motanie to lepiej kup 2 generację. Jest o wiele prostrzy i łatwiej się mota. No chyba , że ci się nie podoba 2 gen to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Cena kosmos... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Chłopaki, a gdzie on ma sprężynę i amorek. W moim - a ja mam 06 - widać osprzęt gołym okiem. W tych jest inaczej? Autko wygląda na zadbane. Gościu widać że przygotował montaż głośników pod kanapą (ciekawy patent), ale ich nie zamontował - albo wymontował.... Tak zawieszone auto i te opony, to lekko bez sensu rozwiązanie. Nie fajnie się będzie tym jeździć. Pytanie co chcesz z autem robić.... Ale wygląda jakby był w kapciach po domu, a nie w butach w teren. Mega wypicowany pod spodem. Liczyłeś ile wyjdzie po sprowadzeniu i opłatach? 38000 PLN w zakupie, do tego transport po USA, USA-POL, opłaty spedycyjne, cło, VAT, akcyza. Choć jeśli weźmiesz to na firmę to akcyza mała bo mieści się w specyfikacji ciężarowej, a VAT odliczysz. Tak lekko licząc bez VATu to z 15000 dojdzie. Daje to przedział 53000 zł netto. Plus taki, że z tego co raporty mówią, to nie bity. Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Chłopaki, a gdzie on ma sprężynę i amorek. Hehe, Malin tutaj masz jeszcze ostatnie pozostałości po starszych konstrukcjach. U mnie jest tak samo. Zero sprężyn, amortyzator, drążek skrętny i torsion key. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ej no wyliftowany jest ladnie... 8-) tylko te koła... :-/ Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Faktycznie ładny tylko wygląda jakby na szczudłach stał no i chyba przedni zderzak niekompletny ?? Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Skóra jest pięknie wyprofilowana wraz z beżowym kolorem wygląda super. A zderzak jest bez plastikowej dokładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ej no wyliftowany jest ladnie... 8-) Seryjny HD ma taki zawias :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 ładny, ładny tylko uważam że cena wysoka :!: Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Chłopaki, a gdzie on ma sprężynę i amorek. Hehe, Malin tutaj masz jeszcze ostatnie pozostałości po starszych konstrukcjach. U mnie jest tak samo. Zero sprężyn, amortyzator, drążek skrętny i torsion key. czaaad Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Dodge-Ram-1500-OFF-ROAD-04-RAM-1500-QUAD-HEMI-LIFTED-20in-WHEELS-LEATHER-CLEAN-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2eb1423850QQitemZ200542402640QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks Znalazłem i podoba mi się.Lekko zmotany,Siedzenie kierowcy lekko wytarte (w sumie jak u mnie teraz) 4x4 jest..Co myślicie o cenie ? Cena jest generalnie z kosmosu :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi