fredperry Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam z Krakowa, Co prawda nie posiadam obecnie pick up'a ale jestem na etapie poszukiwan. W moim posiadaniu byla juz Toyota Hilux i Explo ;/ stylistyka pickupa najbardziej mi odpowiada a RAM wydaje sie byc tym idealem. Witam i pozdrawiam Wojciech Cytuj Highway To Hell
mudder Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam z Krakowa, Co prawda nie posiadam obecnie pick up'a ale jestem na etapie poszukiwan. W moim posiadaniu byla juz Toyota Hilux i Explo ;/ stylistyka pickupa najbardziej mi odpowiada a RAM wydaje sie byc tym idealem. Witam i pozdrawiam Wojciech O jezu!!! Ale witam :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
drug Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Witamy!!! :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Gość Anonymous Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 O jezu!!! Ale witam Kuba nie narzekaj bo jeszcze nie wiesz co kolega chce kupuić. :-P Trzeba było czytać w innym wątku, że intereseuje go 2 genaracji i to na dodatek heavy duty ;-) Jak dobrze pójdzie będziemy mieli na forum kolejnego V10 :-P A poza tym to witamy na forum :-) Cytuj
prawy Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam ! Cytuj www.tmtwentylacja.pl
abtarster Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam i życzę powodzenia w szukaniu ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/
Gość Anonymous Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 RAM wydaje sie byc tym idealemnie sposob sie nie zgodzic - "...wydaje sie...", z naciskiem na wydaje :twisted: witamy 8-) cicho tam zazdrośni fordowcy. Kolega chce kupić 2 gen HD Cytuj
fredperry Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 :) dzieki i to wlasnie z Forda sie bede przesiadal, pozdrawiam Cytuj Highway To Hell
bugta Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Olkusz WITA !!! A ja tam pozostaje wierny niebieskiemu owalowi (Explorer IV gen. + F150 XI gen.) Cytuj
abtarster Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Heh a ja niebawem przesiadam się do Forda..... Transita niestety ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/
cerbera Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Witaj kolego ja pewnie bede juz za pare dni pomykał po krk f350 :twisted: uzytkowany na codzien. Cos mi odwalilo :)22 Cytuj L 200 178hp ;-)
Rekomendowane odpowiedzi