fredperry Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam z Krakowa, Co prawda nie posiadam obecnie pick up'a ale jestem na etapie poszukiwan. W moim posiadaniu byla juz Toyota Hilux i Explo ;/ stylistyka pickupa najbardziej mi odpowiada a RAM wydaje sie byc tym idealem. Witam i pozdrawiam Wojciech Cytuj Highway To Hell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam z Krakowa, Co prawda nie posiadam obecnie pick up'a ale jestem na etapie poszukiwan. W moim posiadaniu byla juz Toyota Hilux i Explo ;/ stylistyka pickupa najbardziej mi odpowiada a RAM wydaje sie byc tym idealem. Witam i pozdrawiam Wojciech O jezu!!! Ale witam :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witamy!!! :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 O jezu!!! Ale witam Kuba nie narzekaj bo jeszcze nie wiesz co kolega chce kupuić. :-P Trzeba było czytać w innym wątku, że intereseuje go 2 genaracji i to na dodatek heavy duty ;-) Jak dobrze pójdzie będziemy mieli na forum kolejnego V10 :-P A poza tym to witamy na forum :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam ! Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam i życzę powodzenia w szukaniu ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 RAM wydaje sie byc tym idealemnie sposob sie nie zgodzic - "...wydaje sie...", z naciskiem na wydaje :twisted: witamy 8-) cicho tam zazdrośni fordowcy. Kolega chce kupić 2 gen HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredperry Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 :) dzieki i to wlasnie z Forda sie bede przesiadal, pozdrawiam Cytuj Highway To Hell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Olkusz WITA !!! A ja tam pozostaje wierny niebieskiemu owalowi (Explorer IV gen. + F150 XI gen.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Heh a ja niebawem przesiadam się do Forda..... Transita niestety ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerbera Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witaj kolego ja pewnie bede juz za pare dni pomykał po krk f350 :twisted: uzytkowany na codzien. Cos mi odwalilo :)22 Cytuj L 200 178hp ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi