emjot84 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Od 3 dni dołączyłem do szczęśliwego grona posiadaczy i użytkowników pickup'ów. Nabyłem cacuszko Dodge RAM 1500 QuadCab 2002r. 5900cm3, automat. Maciej Jastrzębski Jestem z Siedlec. Zajmuję się tapicerstwem autokarowym w swojej firmie i pracuję w ASO Opel jako informatyk. Poluję od kilku lat, więc sprzęt będzie miał też okazje wykazywać się w terenie, co nie powinno mu sprawiać wielkich problemów bo ma full 4x4 z blokadą. W sumie z grubsza tyle o mnie. Problemów na razie nie mam, a jak będą to oczywiście będę pytał:) Pozdrawiam wszystkich. eMJot Cytuj RAM 1500 QuadCab '02 5,9L Benz+LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witaj :). Wstaw koniecznie zdjęcia swojego smoka. No i najbardziej się cieszę, że kolega też rama offroadowo będzie użytkował . Polecam za wczasu mały liftcik zawieszenia i wsadzić większe gumy, bo ramik ciężki jest, opony 35x12.5 będą wsam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi