mudder Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Przed zimą kilka zmian, wreszcie porządny zderzak i piękne duratracki i zamieszczam też zaległe fotki chłodnicy i wentylatora :mrgreen: Uwaga chwalę się :P : Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
drug Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Uwaga chwalę się :P : Chwal się. Po to jest to forum. Jak to kolega bufetowa stwierdził nasze forum to towarzystwo wzajemnej adoracji, po czym więcej się tu nie pojawił ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
mudder Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Uwaga chwalę się :P : Chwal się. Po to jest to forum. Jak to kolega bufetowa stwierdził nasze forum to towarzystwo wzajemnej adoracji, po czym więcej się tu nie pojawił ;-) Lepiej powiedz jak Ci się zderzak widzi :?: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
drug Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 No solidny, bynajmniej na takiego wygląda, a jednocześnie subtelny :git: Podoba mi się bardzo. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
mudder Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 No solidny, bynajmniej na takiego wygląda, a jednocześnie subtelny :git: Podoba mi się bardzo. ;-) Wytrzymały jest na pewno :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
Gość Anonymous Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Zderzaczek super! Kto go robił? No i powiedz jakie pierwsze wrażenia na duratrakach :!: Cytuj
mudder Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Zderzaczek super! Kto go robił?No i powiedz jakie pierwsze wrażenia na duratrakach :!: Zderzak robili mi kumple z firmy http://www.punksgarage.pl/ jeżeli chodzi o duratracki to zrobiłem na nich 8km więc nie bardzo mogę coś powiedzieć, na pewno są bardziej miękkie od bfg at. Zrobię więcej km to coś napiszę... Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
Gość Anonymous Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 na pewno są bardziej miękkie od bfg at ooo to bardzo dobrze. Szkoda, że nie robią większych rozmiarów :-/ Cytuj
mudder Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 na pewno są bardziej miękkie od bfg at ooo to bardzo dobrze. Szkoda, że nie robią większych rozmiarów :-/ Mi i tak przy tym lifcie wieksze nie wejda, ale az sie prosi o 37 cali. :) Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
Gość Anonymous Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 ale az sie prosi o 37 cali...właśnie . No to czemu nie podniesiesz go troche? Cytuj
mudder Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Bo bym musiał wszystko od nowa zrobić w sensie zawiechy, a mnie się nie chce. Do tego gumy które mnie satysfakcjonują w rozmiarze 37" w eu. nie występują :roll: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
Gość Anonymous Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 To chyba normalne że w u nas nie ma za dużo odpowiednich gum. A masz już plany związane z zastąpieniem swojego eFa czymś nowymym? Cytuj
mudder Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 To chyba normalne że w u nas nie ma za dużo odpowiednich gum. A masz już plany związane z zastąpieniem swojego eFa czymś nowymym? A jest parę, najbardziej bym się skłaniał do drapieżnika ale szkoda mi się rozstawać z SD, może zdecyduję się na nową 250 ale w benzynie :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
Gość Anonymous Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 te trytony 6.8 o bardzo odane silniki. Zaistaluj lepszy rozrząd, lepszy dolot i wylot i do tego oczywiscie SC i masz frajdę i to niebywałą, Sądzę że jest to dobre rozwiązanie. Cytuj
mudder Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 te trytony 6.8 o bardzo odane silniki. Zaistaluj lepszy rozrząd, lepszy dolot i wylot i do tego oczywiscie SC i masz frajdę i to niebywałą, Sądzę że jest to dobre rozwiązanie. :mrgreen: :mrgreen: Tak Tak... Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi