mudder Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Przed zimą kilka zmian, wreszcie porządny zderzak i piękne duratracki i zamieszczam też zaległe fotki chłodnicy i wentylatora :mrgreen: Uwaga chwalę się :P : Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Uwaga chwalę się :P : Chwal się. Po to jest to forum. Jak to kolega bufetowa stwierdził nasze forum to towarzystwo wzajemnej adoracji, po czym więcej się tu nie pojawił ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Uwaga chwalę się :P : Chwal się. Po to jest to forum. Jak to kolega bufetowa stwierdził nasze forum to towarzystwo wzajemnej adoracji, po czym więcej się tu nie pojawił ;-) Lepiej powiedz jak Ci się zderzak widzi :?: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 No solidny, bynajmniej na takiego wygląda, a jednocześnie subtelny :git: Podoba mi się bardzo. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 No solidny, bynajmniej na takiego wygląda, a jednocześnie subtelny :git: Podoba mi się bardzo. ;-) Wytrzymały jest na pewno :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Zderzaczek super! Kto go robił? No i powiedz jakie pierwsze wrażenia na duratrakach :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Zderzaczek super! Kto go robił?No i powiedz jakie pierwsze wrażenia na duratrakach :!: Zderzak robili mi kumple z firmy http://www.punksgarage.pl/ jeżeli chodzi o duratracki to zrobiłem na nich 8km więc nie bardzo mogę coś powiedzieć, na pewno są bardziej miękkie od bfg at. Zrobię więcej km to coś napiszę... Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 na pewno są bardziej miękkie od bfg at ooo to bardzo dobrze. Szkoda, że nie robią większych rozmiarów :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 na pewno są bardziej miękkie od bfg at ooo to bardzo dobrze. Szkoda, że nie robią większych rozmiarów :-/ Mi i tak przy tym lifcie wieksze nie wejda, ale az sie prosi o 37 cali. :) Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 ale az sie prosi o 37 cali...właśnie . No to czemu nie podniesiesz go troche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Bo bym musiał wszystko od nowa zrobić w sensie zawiechy, a mnie się nie chce. Do tego gumy które mnie satysfakcjonują w rozmiarze 37" w eu. nie występują :roll: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 To chyba normalne że w u nas nie ma za dużo odpowiednich gum. A masz już plany związane z zastąpieniem swojego eFa czymś nowymym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 To chyba normalne że w u nas nie ma za dużo odpowiednich gum. A masz już plany związane z zastąpieniem swojego eFa czymś nowymym? A jest parę, najbardziej bym się skłaniał do drapieżnika ale szkoda mi się rozstawać z SD, może zdecyduję się na nową 250 ale w benzynie :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 te trytony 6.8 o bardzo odane silniki. Zaistaluj lepszy rozrząd, lepszy dolot i wylot i do tego oczywiscie SC i masz frajdę i to niebywałą, Sądzę że jest to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 te trytony 6.8 o bardzo odane silniki. Zaistaluj lepszy rozrząd, lepszy dolot i wylot i do tego oczywiscie SC i masz frajdę i to niebywałą, Sądzę że jest to dobre rozwiązanie. :mrgreen: :mrgreen: Tak Tak... Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi