oldzbig Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jeśli chodzi o pickupy to używam wyprawowo Hiluxa z kabiną ekspedycyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witaj! Napisz coś więcej o swojej wyprawówce może się okazać ciekawym tematem do dyskutowania :-D Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldzbig Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wow!!! imponujące. Witamy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 21 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 I to jest to co kiedyś chciałbym zrobić z moją rodzinką, Zdradz rąbek tajemnicy gdzie zostało zrobione to zdjęcie, widze jakąś plaże... Witamy na FORUM PICKUPKLUB :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldzbig Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Życzę realizacji planów. Ta fotka zrobiona jest na Sycylii ale objazd całych lub półwyspów wokół, najlepiej plażą jest moją ulubioną rozrywką bo łączy jazdę offroad z częstymi kąpielami które dla zodiakalnej ryby są bardzo ważne. Tak zaliczyłem już Peloponez, Krym, Korsykę, Sardynię i Iberyjski. Z większych pozostała mi Anglia i Irlandia. Wzdrygam się na samą myśl ponieważ nie przepadam za zimną wodą a i o dzikie plaże tam trudno ale w przyszłym roku będę musiał to wreszcie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink86 Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 taki witają !!! Cytuj Piotr i Michał Junior Ford heavy duty KRAKÓW ZAGACIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Witam serdecznie.. :-D Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi