abok Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Chyba to dobry dział na takie pytanie --- bardzo powaznie rozważam mozliwość montażu ogrzewania postojowego WEBASTO. Czy któryś z szanownych kolegów ma to założone? Jeżeli tak to prosze o opinie, które pomogłyby mi podjać decyzję. Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wściekły trojan Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 zależy po co ci potrzebne . chyba spał w aucie nie będziesz więc do rozgrzania samochodu polecam rozwiązanie odpalania samochodu pilotem lub SMSem . 5 minut i autko zozmrożone ... Cytuj moto.sosnowiec.pl - im gorzej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Webasto to bardzo fajna sprawa, na pilota lub na zaprogramowany czas włącza się i grzeje silnik i środek. W postoju możesz się grzać nie włączając silnika, i w samochodzie spać można. Mój kolega ma coś takiego w Patrolu a ja też sobie założę to na przyszłą zimę. Idealne rozwiązanie... polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogallo1234 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 hej pierwsze slysze zeby mozna bylo odpalic auto smsem jak to działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Chyba to dobry dział na takie pytanie --- bardzo powaznie rozważam mozliwość montażu ogrzewania postojowego WEBASTO Aha, a webasto to nie elektryczny układ , tylko piecyk do podgrzewania układu chłodzenia silnika zasilany benzyna z tego co mi wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Wiem, ale nie widziałem działu 'Piecyki' :-/ . A Webasto zakładam niedługo (bo przecena posezonowa), i podziele sie wrażeniami. Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 ok, zamówione - powinno dotrzec do serwisu za ok 3-4 tygodnie, potem musze tylko znaleźć czas żeby odstaić auto na 1-2 dni. Informacyjne - koszt zaleznie od rodzaju sterowania 5000-7000 - przynajmniej dla Navary D40 Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 rogallo1234 - zerknij po szczegóły na stronw www.webasto.pl to sterowanie gsm nazywa się ThemoCall 1.1 Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Tutaj maja jakąś 'promocje': http://www.skylark.pl/Citroen-51k.html ja sie zastanawiam zeby sobie zalozyć do swojego autka,na zime, ale sterowanie z pilota, nie przez komórke. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_CTD Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ja kupiłem na allegro używkę z gwarancją z programatorem tygodniowym za jakieś 1500,- i jestem zadowolony. jeden dzień w garażu i zamontowane. Jest to podgrzewacz mokry, czyli grzeje wodę w układzie chłodzenia do temp ok 80-85 stopni, tak żeby termostat się nie otworzył i nasza chłodnica nie robiła za grzałkę atmosfery. Po osiągnięciu temp zostaje włączony wentylator w samochodzie i przez zagrzaną centralkę rozprowadza nam przyjemne ciepełko po samochodzie. Panowie webasto/eber działa tak jak piec na olej opałowy w domu ;) Cytuj 2006 CTD HD MegaCab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Daj linka do tego produktu. Sam montowałeś? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_CTD Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Daj linka do tego produktu. Sam montowałeś? Jeżeli chcesz założyć do siebie to jedynym rozwiązaniem jest osobny zbiornik na ropę do podgrzewacza, bo benzynowego bym się bał. Przykładowo TU masz takie jak moje. Cytuj 2006 CTD HD MegaCab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Ja mam u siebie w defenderze webasto suche, ropę pobiera z baku i grzeje wnętrze auta, programator tygodniowy, kupiłem je z 10 lat temu za jakąś kosmiczną kwotę :mrgreen: Ale fajnie jest w zimie wsiąść do ciepłego i odmarzniętego auta... Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Czemu nie polecacie webasto na benzynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi