Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Teraz dla odmiany proponuję wstawiać swoje propozycje najfajniejsze fury wszechczasów. Z podziałami na kategorie bez podziałów ... itd... wedle pomysłu i uznania Ja fury dzielę na pickupy i resztę. Co do reszty... bezkonkurencyjnie pierwsze miejsce zajmuje u mnie Plymouth Roadrunner 1971-1972 A pickupy to oczywiście RAM 2nd gen heavy duty V10 i CTD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Numer 1 Dodge RAM Numer ostatni wszystko co na F :kasztan: :kasztan: Ok poważniej, zawsze zakochany byłem w Chargerze z 69' później jeszcze bardziej w Challangerze rocznik 72", to jest mój numer jeden z muscle car, dalej można wymieniać Camaro, GTO etc. każdy wie : ), Podoba mi się również nowy Challanger, ale silnik 6.1 HEMI i 426 HP to za mało jak na taki samochód z taką przeszłością, oczekiwał bym jednostki pośredniczącej między 8.3l Vipera a 6.1 HEMI, oraz jakieś 500 HP w Dodgeu które naprawdę czuć, a więc moja osoba degustuje głównie w muscle carach można powymieniać jedynie które bardziej które mniej. Poza naszymi pięknymi krążownikami niesamowicie mi się podoba Maserati Quatroporte, jest to całkiem inna limuzyna niż wszystkie S-klasa i BMW serii 7, jest to coś moim zdaniem innego tak samo jak nasze pickupy z pośród europejskich, nie chodzi tu bardziej o osiągi ale o wyjątkowość i unikatowość całego projektu. Bardzo ciekawy temat zapewne jeszcze coś dopiszę : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Ja kocham VW Passata 1.9 TDI i BMW 318 w dizlu :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 drug, jakie masz spalanie, ostatnio po chiptuningu podskoczyło mi o 0.456L mam się tym obawiać ? :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Mi spalanie podskoczyło o 3% mniej niż tobie, ale emisję spalin mam większą... nie wiem co mam robić. POMÓŻCIE!!! :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 W kategorii limuzyn to u mnie No 1 jest Jaguar X305, czyli XJ z lat 94-97 z silnikiem V12, a w kategori nowoczesnych samochodów sportowych oczywiście Viper 1 i 2 generacji. O Viperze nie mam co marzyć, ale Jaguara sobie na pewno kupię. Jednak teraz mam o wiele ważniejsze wydatki niż samochody ... ale za jakiś czas na pewno ;-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dla mnie jeśli chodzi o sportowe coupe, nic nie przebije BMW 850 :-) Ale oczywiście i tak pierwszy jest RAM :-) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dla mnie jeśli chodzi o sportowe coupe, nic nie przebije BMW 850 :-) Jedyna beemka jaka mi się na prawdę podoba i jaka jest dla mnie kultowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 No właśnie kolego.... Tylko niestety żeby dziś naprawdę ładną znaleź, to trzeba cudu, no i worka pieniędzy :-( :-( Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Z tego co się orientuję, to bez conaj mniej 50 tyś zł nie ma co wogóle się zastanawiać na BMW serii 8xx. A za tyle to ja bym kupił już Roadrunnera '71 440 sixpack A jeśli już kręcimy się w tych klimatach to BMW 850 wymięka przy Porsche 928 jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Fajne kultowe auto, racja podoba mi się, ale to bydle waży tyle co mój HD :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 :-D A co powiecie o tym? Myśle że każdy znas chciał by sie nim przejechać :-D 1970 Plymouth 426 Hemi 'Cuda Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 U mnie jeśli chodzi o super samochody... hmn Hummer H1, Jeep Wrangler z silnikiem 4.0 benzynka;) Toyota HZJ 78 lub UZJ 105 Toyota Tundra z silnikiem 5,7 litra :) VW Passat B5 z silnikiem 1,9 TD z mocą 110 km :) na pompie:) Cytuj Cobra, Nowy jestem nie bić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 VW Passat B5 z silnikiem 1,9 TD z mocą 110 km :) na pompie:) Rozumiem, że to oczywiście żart :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Nie;P Cytuj Cobra, Nowy jestem nie bić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Wiadomo Dodge RAM jeśli chodzi o auto codziennego użytku natomiast zawsze sentyment do E36 Coupe pozostanie. A marzy mi się takie M3 w garażu. Tak tylko żeby stało :) Mojej ieSki się już nigdy nie pozbędę :) Co do amerykanów to Chevy Camaro '70 '80 Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Nie;P Czyli na poważnie mówisz , że pasat zalicza się do kategori "najbardziej zajebisty samochód" ? I to jeszcze na dodatek z dieslem pod maską? :shock: WOW!!! siek: Wybacz Cobra...dobiełeś mnie tym :mrgreen: Jestem zdruzgotany :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Przeciesz żartuje;) Cytuj Cobra, Nowy jestem nie bić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Przeciesz żartuje;) :kasztan: Aaaa to spoko... przeraziłeś mnie na dobre :-P hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Wiadomo Dodge RAM jeśli chodzi o auto codziennego użytku natomiast zawsze sentyment do E36 Coupe pozostanie. A marzy mi się takie M3 w garażu. Tak tylko żeby stało :) Mojej ieSki się już nigdy nie pozbędę :) Co do amerykanów to Chevy Camaro '70 '80 Kolego u mnie też stoi stare BMW E36 320, i raczej zostanie do końca swoich dni :-) :-) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Bullterier, mało się robi miejsca dla krytyków BMW, ale to przecież forum pickupów. 8-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 A jeśli już kręcimy się w tych klimatach to BMW 850 wymięka przy Porsche 928 jak dla mnie. Zdecydowanie, Porsche 928 S4 to mój europejski faworyt. :)22 Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Bullterier, mało się robi miejsca dla krytyków BMW, ale to przecież forum pickupów. A ja nie znoszę tej marki, pomimo, że uważam ją za dobrą... choć może zbyt drogą.W przeciwieństwie do motocykli oczywiście. BMW uważam za najlepszą i najfajniejszą markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Najbardziej zajebiste auto stoi u mnie na podwórku :kasztan: a tak na serio to Ferrari GTO moje wielkie marzenie... Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ferrari GTO oooooo tak. to zacna furka, mi się też podoba. Wogóle lubię włoskie klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi