meksyk Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam w imieniu swoim i mojego L200 r.2003 :lol: póki co razem, ale za parę miesięcy chcę znależc dla niego godnego nastepcę. Forum ciekawe, więc czytam, czytam, czytam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witamy... i zapraszamy do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Olkusz Wita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meksyk Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 hehe, z dyskusją z mojej strony moze byc ciężko, bo zieleniak ze mnie :oops: , za to kilka pytań moze sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam z Mazowsza!!! :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 za to kilka pytań moze sie znajdzie. No to zapraszmy do odpowiedniego działu i wal śmiało... od tego jest forum by pytać i dyskutować ;-) Można wiedzieć na jaką taczkę chcesz zamienić swojego obecnego L200 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meksyk Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Najchetniej na takiego samego fabrycznie nowego ;-) Auto bedzie jezdzic tyle samo w terenie co po asfalcie. przez teren rozumiem miejsca gdzie osobówka nie wydoli i nie jest to mój kaprys, poza tym zaspy zimą, mega bloto wiosną, czesto obciążony. czysta użytkowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Kupuj fullsize'a. Więcej radochy. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Kupuj fullsize'a. Więcej radochy. Eksploatacja trochę droższa, ale by go zatrzymać potrzeba trochę głebszego śniegu i błota niż L200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witamy z Wielkopolski :-D Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi