Gość Anonymous Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 po prostu wymiękłem po tym filmie. Na początek powiem , że gość z długimi włosami trzyma w ręku miecz... Na razie zostawiam bez komentarza, obejżyjcie dokładnie cały film http://www.youtube.com/watch?v=9IRCo27K7BQ&feature=player_embedded :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlongV8 Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Miał farta koks. Ten samuraj by go pochlastał kąkretnie tym mieczykiem :pala: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Jak widać szyby w Mercedesie bardziej liche od Skodovki :D :lol: Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Jak widać szyby w Mercedesie bardziej liche od Skodovki :D Albo lichy miecz leszcza :kasztan: :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Jako, że lubuję się w broni białej to kiedyś woziłem ze sobą rekonstrukcję nadziaka. Ni mam zdjęc bo dawno już go sprzedałem, ale wygląda to narzędzie tak: efekt psychologiczny taki, że nie trzeba go używać...wystarczy pokazać, że się ma coś takiego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 a ja wożę takie coś - całkiem legalnie :mrgreen: Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 a ja wożę takie coś - całkiem legalnie :mrgreen: O ile mi wiadomo, to nie do końca legalnie... no chyba, że grasz. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 O ile mi wiadomo, to nie do końca legalnie... no chyba, że grasz. ;-) Tym się nie gra.. tym się kierownicę blokuje :pala: Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 O ile mi wiadomo, to nie do końca legalnie... no chyba, że grasz. ;-) Tym się nie gra.. tym się kierownicę blokuje :pala: Cholera, sorry, ale spojrzałem na baner na topie strony i nawet nie spojrzałem niżej... Polacy to zdolni ludzie są ... szkoda, że przyszło im żyć w pogańskim kraju... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi