theo.1976 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 "Pożegnanie Forda Rangera Czwartek, 23 Wrzesień 2010 07:26 Ford podjął decyzję o zawieszeniu sprzedaży modelu Ranger w USA. Niewielki pick-up nie znalazł uznania w oczach amerykanów i sprzedaje się coraz gorzej - w tym roku zaledwie 35 tys. „Strażników” znalazło nabywców w USA. Jednak Ford nie zamierza całkowicie zaprzestać produkcji tego pick-upa. Już niedługo w Australii zostanie zaprezentowany nowy model, który poziomem wyposażenia i wielkością ma nawiązywać do Forda F-150. Auto trafi na 180 rynków na całym świecie, istnieje więc duże prawdopodobieństwo, że będzie oferowane również w Polsce. Pod maską znajdzie się gama mocnych, ale jak obiecuje Ford, również i ekonomicznych silników benzynowych oraz Diesla. Należy się spodziewać m.in. jednostki 1,6 EcoBoost i 3-litrowego Diesla TDCi. Nie wiadomo kiedy dokładnie samochód trafi na rynek, ale powinno to nastąpić jeszcze w przyszłym roku. Aktualnie produkowany w USA Ranger przestanie zjeżdżać z taśm fabrycznych w pierwszym kwartale 2011 roku. Motofakty.pl, Autor: (red) źródło: Moto Target" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 1,6 ecoboost :mrgreen: :lol2: brzmi dumnie, nie dziwię się że amerykanie nie polubili tego modelu Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jednego Forda mniej :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jednego Forda mniej :mrgreen: :mrgreen:to nie ford to ranger :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jednego Forda mniej :mrgreen: :mrgreen:to nie ford to ranger :mrgreen: haha :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dobrze, ży my, właściciele Dodge,a nie musimy się Dakoty wstydzić. :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo.1976 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Dobrze, ży my, właściciele Dodge,a nie musimy się Dakoty wstydzić. :-P Myślę, że nikt z posiadaczy nie wstydzi się Rangera. W sumie całe szczęście, że ja nie muszę wstydzić się Dakoty ;-). Wsadzam kij w mrowisko? ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Theo to tylko takie nasze klubowe żarty :mrgreen: Nowy Ranger jakoś mi nie podchodzi, ale ten Twój jest na parwdę bardzo fajny. Mudder, no sam powiedz, że z tą skrzynią wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Theo to tylko takie nasze klubowe żarty :mrgreen: Nowy Ranger jakoś mi nie podchodzi, ale ten Twój jest na parwdę bardzo fajny. Mudder, no sam powiedz, że z tą skrzynią wygląda fajnie. Tak,Tak...suuper... Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo.1976 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 nie tłumacz się, nie tłumacz. Ja już wiem kto jest grupą trzymającą władzę :-P . Forda bronić będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Zatargi u nas to norma, ale jak będziesz potrzebował pomocy to nikt Ci tu nie odmówi... ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dokładnie, szydera szyderą ale nie ma się co przejmować, każdy chwali swoje lecz gdy przyjdzie co do czego każdy pomoże jak umie :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dokładnie, szydera szyderą ale nie ma się co przejmować, każdy chwali swoje lecz gdy przyjdzie co do czego każdy pomoże jak umie :mrgreen: Zresztą Ford vs Dodge to nasz ulubiony temat do przekomarzań :kasztan: , ale ja nie powinienem jechać po Fordowcach, bo takowym przejechałem ponad 400 000 km. :kasztan: Nawet mówiłem o tym aucie jako o NIEJ, a na imię miała Blachara. :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Znowu OT :oops: ... no ale tak to już jest. Czar wspomnień. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi