Lox Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Wożę się C1500 z 92 roku. 5.7, Extended Cab, 6 ft bed. Podtlenek LPG założony w Holandii. Felunek już był chcę coś większego D Od zawsze chciałem mieć pickupa, a że akurat potrzebowałem fury do wożenia motocykla to się dobrze złożyło FOTY: http://img535.imageshack.us/img535/9953/cimg2954q.jpg http://img3.imageshack.us/img3/2570/cimg2955i.jpg Pomazany we flejmy już był, teraz idzie w czarny metallic i inne duperele :D Szerokości A tutaj mały bonus z moich urodzin :D:D:D (ja w brązowym kapeluszu) Cytuj 92' Chevrolet C1500, 350 cu in, 6ft long bed, RWD, LPG, ITP, ITD... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witam, świetny Chevy, bardzo fajna konfiguracja nadwozia :-D Extended Cab (cholera wszędzie inne nazwy :D), oraz urodzinki super spędzone :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witam z Wielkopolski ;-) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Siema!!! Czy my się nie widzieliśmy w Wawie koło PZLu? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lox Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Siema!!! Czy my się nie widzieliśmy w Wawie koło PZLu? Siema. Niestety w stolicy jeszcze Chevym nie byłem :roll: Ale nie wykluczone, że nie wpadnę :mrgreen: Niestety dopiero na wiosnę - bo miałem spotkanie z seicento z pijanym driverem na pokładzie i... wgniótł mi się zderzak... :cry: a sei poszedł na złom siek: Na wiosnę dostanie też nowe lampy i stickery ;-) Cytuj 92' Chevrolet C1500, 350 cu in, 6ft long bed, RWD, LPG, ITP, ITD... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Siema!!! Czy my się nie widzieliśmy w Wawie koło PZLu? Siema. Niestety w stolicy jeszcze Chevym nie byłem :roll: Ale nie wykluczone, że nie wpadnę :mrgreen: Niestety dopiero na wiosnę - bo miałem spotkanie z seicento z pijanym driverem na pokładzie i... wgniótł mi się zderzak... :cry: a sei poszedł na złom siek: Na wiosnę dostanie też nowe lampy i stickery ;-) Dwa dni temu zaczepiłem gościa w podobnej taczce i chwilkę z nim pogadałem. Oczywiście zaprosiłem na forum i myślałem, że to byłeś ty. Witamy serdecznie w naszym zakręconym gronie... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witamy kolegę z bardzo fajnym pickupem. No proszę... Coraz ciekawsze taczka na naszym forum się pojawiają... oby tak dalej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Olkusz Wita !!! Fajna biba - fajne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Hejka :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi