kasior01 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witam serdecznie. Jest to moje pierwsze w życiu forum do jakiego się zapisałem więc moja "obsługa" tutaj może być mozolna. Mam nadzieję , że dobrze się przywitałem. Jeżeli chodzi o auto to aktualnie podróżuję Fordem F-150 Lightning z 2002 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witamy serdecznie. Pozwoliłem sobie przenieść Twój post do osobnego tematu w powitalni. Tak będzie lepiej :-D Jeszcze raz witam serdecznie i życzę miłej dyskusji. ;-) Piękna maszyna!!! Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witaj! No proszę jaki śliczny. Ramomaniacy patrzcie i podziwiajcie! To wóz, który nie łapie zadyszki nawet za dużo nowszym SRT-10 :luz: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witamt. Na prawdę fajny sprzęt. A jaki ma silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam serdecznie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Piękny samochód ! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam z Wielkopolski!!!! Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasior01 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Silnik naturalnie standardowy jak na tą eFke , a mianowicie 5,4 benzynka/380 Hp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Silnik naturalnie standardowy jak na tą eFke , a mianowicie 5,4 benzynka/380 Hp Eeee no... niezły! takie maleństwo a taki pałer. To mi się podoba.Powiem tak. Silnik jak dla mnie za mały (lubię dużo momentu i niskie obroty), ale w tej efce taka pojemność wystarczy w zupełności :twisted: . Na prawdę bardzo fajna taczka! pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Hehehe Bull - Lightning ma kompresor. Stąd te 380 kucy i 610 niutonów;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 380 kucy z silnika 5.4 to żaden ajwaj. Ale jakbym od razu usłyszał, że ma 610Nm to z miejsca bym się domyślił że jest doładowany. Tak cz siak fajny silniczek i kompresorek śrubowy jak widzę to i daje fajną charakterystykę momentu. Podoba mi się :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasior01 Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Jak dla mnie 5.4 L to i tak jest potęga. Ostatnie lata jeździłem poczciwym mercedesem W-124 z 3L dieslem bez turbiny. 113 Hp po wyjeździe z fabryki a mój jest z 1990 r , więc kilka tych koni już uciekło :) Zauważyłem jedną ciekawą rzecz od momentu przesiadki. Inni kierowcy reagują histerycznie , wręcz dostają wścieku jak gdzieś źle zaparkuje , albo popełnie jakiś minimalny błąd na drodze. Mimo , iż przeproszę to i tak wydzierają twarz... Jak jeździłem "dziadkiem" takiej histerii nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Widzisz, posiadacze fullsizów to ludzie którzy mają odwagę kupić coś co wydaje się być całkowicie nieracjonalne, ale jednocześnie wzbudza zazdrość, bo auta są nietuzinkowe. Polacy nie potrafią zdrowo zazdrościć, przeważnie zazdrość innych kierowców przeradza się w zawiść, a jak jeździłeś "baleronem" to byłeś postrzegany jako stateczny gość który wybrał tanie porządne solidne auto. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasior01 Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Aż strach pomyśleć , ale nie jechałem jeszce eFka w Polsce i nie wiem jakie tam będą reakcje ... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Napewno będą się wkurzać wciągający smród Twoich spalin właściciele wypasionych bryk. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi