Tomek-Dakota Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Cześć! Własnie dzieki pewnemu życzliwemu koledze dowiedziałem się o forum pickup-a :) Jestem użytkownikiem DODGE DAKOTA 2003 - 3.9 V6 To mój 2 pickup - wcześniej jeżdziłem GMC SIERRA. Przesiadłem się na nieco mniejsze autko ale taki jest na razie plan :) Użytkuję autko głównie do celów firmowych - organizuję szkolenia i imprezy integracyjne wiec w razie potrzeby służę pomocą lub radą przy organizacji zlotów i spotkań. Pozdrawiam wszystkich Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ceść Tomek Pierwsza Dakota na forum 8-) , Zapraszam do działu spotkania, jeszcze zdążysz, spotkanie jurto :-P Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witamy kolejnego dodgersa :) Cytuj
jarek10 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 witam ziomala i pierwszą Dakotę na Forum..... i coś się w Małopolsce ruszyło - oby tak dalej :lol: pozdrawiam Jarek Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select
Rekomendowane odpowiedzi