Tomek-Dakota Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Cześć! Własnie dzieki pewnemu życzliwemu koledze dowiedziałem się o forum pickup-a :) Jestem użytkownikiem DODGE DAKOTA 2003 - 3.9 V6 To mój 2 pickup - wcześniej jeżdziłem GMC SIERRA. Przesiadłem się na nieco mniejsze autko ale taki jest na razie plan :) Użytkuję autko głównie do celów firmowych - organizuję szkolenia i imprezy integracyjne wiec w razie potrzeby służę pomocą lub radą przy organizacji zlotów i spotkań. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ceść Tomek Pierwsza Dakota na forum 8-) , Zapraszam do działu spotkania, jeszcze zdążysz, spotkanie jurto :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witamy kolejnego dodgersa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 witam ziomala i pierwszą Dakotę na Forum..... i coś się w Małopolsce ruszyło - oby tak dalej :lol: pozdrawiam Jarek Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi