roblukas Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam kolegów Poszukuję w miarę solidnej firmy (najlepiej sprawdzonej) zajmującej się sprowadzaniem aut z USA. A może ktoś ma doświadczenie z kupnem i sprowadzeniem nowego auta z USA. Dotychczas planowałem kupna auta używanego ale z uwagi na zasady przyznawania dotacji unijnych prawdopodobnie będę musiał kupić auto nowe. Może macie dla mnie jakieś rady? Ja kompletnie się na tym nie znam więc szukam kogoś kto sprowadzi auto i wystawi fakturę. Dzięki. Cytuj RAM 2500 5.9 ctd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ..ale z uwagi na zasady przyznawania dotacji unijnych... dają dotację na fulsajzy? ps na każde auto, nowe czy używane firma wystawi ci f vat. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 zagadaj z Blacksmokeiem , o sprowadza samochody i akurat teraz jest w usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roblukas Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 A może wiecie czy gdzieś w europie dodge lub ford handluje takimi autami? W polskim salonie dodge powiedziano mi, że RAM'y nie są autoryzowane w Europie i nie ma możliwości kupna takiego samochodu. Cytuj RAM 2500 5.9 ctd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 W Niemczech są bodajże co najmniej dwie firmy które handlują głownie nowymi RAMami 1500/2500/3500 wszystkie modele jak i również używanymi, podaję link do dwóch firm http://home.mobile.de/AUTO-STAMM , http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=134894282&customerIdsAsString=458058&__lp=4&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=458058&lang=de&pageNumber=3&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false Poszukaj również na mobile.de może być więcej takich pośredników niż co ja znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
optyk19 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Cześć Też mam zamiar kupić dodga 2009 r i fajnie by było sprowadzić go z usa tylkom jak tu zacząć Ktoś zna ceny tych aut w usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Cześć Też mam zamiar kupić dodga 2009 r i fajnie by było sprowadzić go z usa tylkom jak tu zacząć Ktoś zna ceny tych aut w usa Witamy nowego użytkownika i odsyłam z przywitaniem do "Powitalni", tam też można na przywitanie napisać co nie co o sobie wzorem pozostałych. :-) Jeśli chodzi o ceny to wystarczy wejść na stronę amerykańskiego dilera tych aut, nic trudnego... ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roblukas Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Podaję link do oficjalnej strony DODGE w USA gdzie można zaprojektować auto według własnych potrzeb i jednocześnie poznać cenę. http://www.dodge.com/hostc/bmo/models.do?modelYearCode=CUD201013&zipCode= Jeśli dobrze zrozumiałem to ceny tych aut są podane w kwocie netto. Trzeba pamiętać, że sprowadzając auto do Polski fiskus solidnie skasuję swoją dolę. Powodzenia Cytuj RAM 2500 5.9 ctd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi