dzikus1200 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Panowie mam Pytanie do czego służy w Hiluxie przycisk PWR Heat i kiedy go używać ? Cytuj HILUX 2008r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikus1200 Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Dzięki za info - no to już teraz wiem Cytuj HILUX 2008r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ja bym dał pomagasa za szybką i konkretną odpowiedź... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikus1200 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ja bym dał pomagasa za szybką i konkretną odpowiedź... Co masz na myśli ?? Cytuj HILUX 2008r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Zakładając temat masz możliwość podziękowania w formie dodania "punktu pomógł". Jeśli ktoś zadowalająco wyczerpał Twój temat i pomógł Ci to możesz go w ten sposób wynagrodzić. Pod nickami są informacje kto ile razy pomógł. Japacz jest zasłużonym liderem , ale odpowiedź MKmario wg. mnie jest bardzo konkretna i wyczerpująca Twój problem. Pomagasy możesz dawać w poście który ci pomógł na jego dole. Oczywiście nie jest to obowiązkowe, a jedynie grzecznościowe. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikus1200 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Dzięki za podpowiedź - pomagasek dodany Jeszcze raz dzięki :-) Cytuj HILUX 2008r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi