dzikus1200 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam szanownych forumowiczów. Od piątku 3.09.2010 jestem szcęśliwym posiadaczem Toyoty HILUX wymarzonego picupa ;-) . Mam na imię Grzegorz i jestem z Raciborza. Witam serdecznie Wszystkch. Cytuj HILUX 2008r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witamy serdecznie. :-D Mam nadzieję, że wkońcu ktoś rozrusza tą część forum poświęconą mniejszym braciom. ;-) Przyjemnego użytkowania życzę. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam serdecznie kolegę ! Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarter Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witamy :raca: Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi