abok Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Sebastian umiescił w opisie zlotu fajne jego logo. Co powiecie na pomysł żeby jakoś zorganizować takie naklejki w rozsądnym rozmiarze, zeby mogły sobie dłużej jeździć na aucie i reklamować forum? Moglibyśmy się pobklejać w sobote na odprawie (oczywiście dobrowolnie ;-) ) Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 naklejk zlotowe bedą 8-) , na szybko zrobiłem coś takiego, niestety ja nie jestm garfikiem więc zrobiłem co mogłem :oops: http://pickupklub.pl/viewtopic.php?p=739#739 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Właśnie to miałem na mysli. Dla mnie jest ok. Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi