monia_monika Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam, szukam pickupa do sesji w stylu vintage. Lokalizacja małopolska, wszystkich którzy posiadają jakiegoś starego pickupa proszeni są o kontakt PW !! nie wiem czy dobrze wyjaśniłam, mój wymarzony pickup poniżej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Pytanie co znaczy stary samochód. Bo jesli masz na myśli takie roczniki jak ten Chevy ze zdjęcia to zapomnij. Nie ma u nas niestety (mam nadzieję że będą ;-) ) takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 są takie, Lecz na Dolnym Śląsku. Opiekowałem się kiedyś kolekcją takich autek (50 szt) i właściciel był maniakiem pikapów. W kolekcji byl 1941 GMC 1/2 ton. Zagadaj do niego - może wynajmie autko. www.staragarbarnia.pl http://www.stovebolt.com/gallery/jeziorski_wojtek_1941.htm Pozdrawiam, V8 Wojtek. Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi