pawelpaciorek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, otóż poszukuję osoby, która zechciała by udostępnić pickupa do sesji fotograficznej, sesja nie jest komercyjna a poślubna, moja własna :) Wstępny termin to 7 września, reszta do uzgodnienia. Zależy mi bardziej na jakimś starszym autku niż wypasionych nowych autach. Wszystkich, którzy chcieli by pomóc, proszę o wiadomość na paciorek.p@gmail.com Dogadamy szczegóły, co, jak, za ile i dlaczego tak drogo ;) Wszystkim już teraz serdeczne dzięki za zainteresowanie tym postem!! :) Pozdrawiam serdecznie Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Bullterier ze swoim V10 by Ci się przydał, ale Młody musi się przebrać za strażnika Teksasu. ;-) Ja mam 2004r, więc raczej za młody, ale jakbyś reflektował to służę pomocą. P.S. Dorzucę motocykl BMW R1150RT w wersji policyjnej. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jakbym miał Rama 1gen to spoko, ale tak to mi się nie widzi i poza tym nie mam czasu w tym terminie. A nie lepiej do ślubu jakiego klasyka? Ma kolegę który ma 3 lincolny continetale '68 '70 i '72 i mieszka w Wawie. Jak chcesz dam Ci na niego namiary. Z tym że on nigdy nie robił tego komercyjnie. to jest 68 przystrojony ślubnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpaciorek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dzięki za zainteresowanie! :) Gwoli ścisłości, nie chcemy tym autkiem jechać do ślubu!!! :) Chcemy, by nam towarzyszył przy sesji fotograficznej, wymyśliliśmy parę kadrów, w których pickup super by się prezentował!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi